Box Brownies voortaan onderdeel van HighTea.nl


De overname van Box Brownies biedt HighTea.nl de mogelijkheid om in te spelen op de vraag naar luxe lekkernijen en cadeau opties

Overname - Reserveringsplatform HighTea.nl heeft Box Brownies overgenomen. Beide bedrijven vertonen veel overeenkomsten. Op het horeca reserveringsplatform worden soortgelijke producten aangeboden en door de uitbreiding in het aanbod kan HighTea.nl zich op een nieuwe markt richten.

De overname van Box Brownies biedt HighTea.nl de mogelijkheid om in te spelen op de vraag naar luxe lekkernijen en cadeau opties. De overname van Box Brownies met de ambachtelijke brownies past wat dat betreft goed in de groeistrategie van HighTea.nl. Volgens Robin Streng, eigenaar van HighTea.nl,  verwacht met de overname ook te groeien in de zakelijke markt.

Box Brownies

Box Brownies werd in 2020 opgericht door Alfons Taekema en Martha Mariana. Zij hebben er alle vertrouwen in dat het bedrijf verder zal groeien onder de vleugels van HighTea.nl. Box Brownies zal blijven opereren onder eigen merknaam, maar zal profiteren van de uitgebreide marketing- en verkoopkanalen van HighTea.nl.

Bron: HighTea.nl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTheFork wil meer verbinden en komt met nieuw logo

Reserveringsplatform – Restaurantreserveringsplatform TheFork, actief in Europa en Australië, wil de impact en de verbinding tussen restaurants en gasten vergroten en komt met nieuwe identiteit. Het nieuwe logo dat de identiteit moet uitstralen werd vrijdag in alle landen gepresenteerd.

Lees bericht

Recordaantal high tea reserveringen voor Moederdag

Moederdag – Voor Moederdag 2023 zijn er meer high tea reserveringen binnengekomen, dan voor Moederdag vorig jaar. Nu al zijn er 25% meer reserveringen gemaakt fan in 2022. Dat blijkt uit een enquête onder verschillende restaurants en de reserveringsdata van HighTea.nl.

Lees bericht
Joyce Teune nieuwe Country Manager TheFork

Benoeming – Joyce Teune wordt de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland. TheFork is onderdeel van TripAdvisor, het online restaurant-reserveringsplatform, met een wereldwijd netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers. Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland en gaat zich nu als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland, voorheen...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid