BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie


Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

De uitgebreide samenwerking is het vervolg op een proef van BP en Albert Heijn begin 2021. Met de opening van BP Vliete hadden destijds 10 BP-tankstations een Albert Heijn to go. Tot het einde van 2021 kwam er iedere week een AH to go bij, wat het totaal aantal eind 2021 op 24 locaties bracht. In 2022 werden nog eens bijna 80 gecombineerde locaties geopend. En vandaag opent de honderdste bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9.

Ambities

Voor AH is de verdere uitrol van de samenwerking volgens eigen zeggen een logische gevolg van haar ambities. ‘Albert Heijn om er altijd en overal te zijn voor klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij tankstations.’ Voor BP draagt de samenwerking met AH bij aan de uitvoering van haar strategie om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden – en weggebruikers daarmee alles te bieden wat zij nodig hebben op goed bereikbare locaties met ruime openingstijden. De honderdste Albert Heijn to go-winkel bij BP biedt de weggebruiker dan ook een keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen.

Bron: @FoodClicks

De opening van de honderdste gezamenlijke vestiging werd feestelijk gevierd door AH en BP.

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees bericht


Albert Heijn plaatst eerste Dopper Water Tap

Supermarkt - Albert Heijn en Dopper hebben woensdag op World Water Day de eerste Dopper Water Tap in gebruik genomen in een AH-winkel. Klanten kunnen daar water tappen in een hervulbare fles. De bedoeling is dat de watertappunten met kraanwater op meerdere AH-locaties worden geplaatst.

Lees bericht


Colruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten

Buitenland – De Belgische Colruyt Group introduceert ‘Spar For You’, een nieuw foodserviceconcept gericht op de B2B-klanten van de retailgroep. Het gaat om een 24/7 cateringconcept dat volgens de retailorganisatie past bij de tegenwoordige manier van consumeren binnen een bedrijf met uitdagingen, zoals flexibel werken, werken in shiften en de ‘on-the-go’ consumptie.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid