Bracamonte Convenient Kitchen koopt StarCuisine


StarCuisine, de specialist in ultraverse gemaksmaaltijden komt volledig in handen van Bracamonte Convenient Kitchen / Foto bij: StarCuisine

Overname - StarCuisine, de specialist in ultraverse gemaksmaaltijden en foodserviceoplossingen, komt volledig in handen van Bracamonte Convenient Kitchen. De overname betekent een aanzienlijke versterking van Bracamonte in retail en foodservice.

Bracamonte had al sinds 2021 een minderheidsbelang in StarCuisine en breidt dit belang nu verder uit. De sterk groeiende convenience sector in combinatie met de ambitie om een leidende rol te blijven spelen binnen deze markt, met ultraverse maaltijden voor retail en foodservice, zijn hier de belangrijkste redenen voor.

Samenwerking

Bracamonte Convenient Kitchen is sinds 2019 ook eigenaar van Sushi Ran, de marktleider in verpakte sushi en bowls. De overname maakt de weg vrij voor een verdere samenwerking tussen beide partijen. Hierdoor ontstaat een sterke ultravers combinatie binnen de convenience foodmarkt. “Wij geloven in de toekomst van convenience. Door actiever samen te werken kunnen beide bedrijven gezamenlijk de ontwikkeling van onze toekomst vormgeven”, aldus Sandrijn Poortman, Algemeen Directeur.

De huidige eigenaren StarCuisine zullen aanblijven om de gezamenlijke ambities verder vorm te gaan geven.

Bron: Bracamonte/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


{if '1' == '1'}

60-jarige SIAL Paris komt met speciaal programma

Vakbeurzen – Al meer dan 60 jaar verenigt SIAL Paris professionals van over de hele wereld om de laatste ontwikkelingen in de foodindustrie te bespreken. Als een traditionele ontmoetingsplaats en netwerkevenement, ondersteunt SIAL bedrijven bij het delen van kennis, het opdoen van nieuwe inzichten en het creëren van waardevolle connecties. In 2024 belooft SIAL Paris, die van 19 tot en met 23 oktober wordt...

Lees bericht

{if '2' == '1'}

BOER&NLekker en platform Lokalist bundelen krachten

Samenwerken - Het korte ketenconcept BOER&NLekker, een initiatief van boerencoöperatie Agrifirm, en bestel- en transportplatform voor lokaal eten Lokalist bundelen hun krachten, met een nieuwe focus op de zakelijke markt. Beide partijen willen met de samenwerking een ‘one-stop shop’ inrichten voor retail, catering en horeca voor directe inkoop bij lokale duurzame boeren.

Lees bericht

{if '3' == '1'}


{if '4' == '1'}


Mirjam Karmiggelt (GS1) wil foodservicesector aan tafel hebben

Achtergrond - Twee op drie Nederlandse MKB-bedrijven zijn onbekend met richtlijn om vanaf 2024 te rapporteren over duurzaamheid, meldde ABNAMRO onlangs. Het gaat bij deze rapportage over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), die met ingang van 1 januari 2024 voor zowel grote als beursgenoteerde middelgrote bedrijven verplicht is. Ook voor foodservicebedrijven. De overheid wil met de rapportage het zogenaamde ...

Lees bericht

Medewerkers horeca hebben financiële last van inflatie

Onderzoek - Bijna de helft (46 procent) van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, werkte dit jaar meer uren om hun levensonderhoud te bekostigen. Maar ondanks die extra uren was het toch ook nog noodzakelijk voor medewerkers om extra financiële maatregelen te nemen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid