Bracamonte Covenient Kitchen neemt Henri over
Overname - Bracamonte Convenient Kitchen zet met de strategische overname van Henri een belangrijke stap in haar groeistrategie. De overname betekent een enorme versterking van Bracamonte Convenient Kitchen in de foodservicemarkt.
Henri is een familiebedrijf uit Drunen dat gespecialiseerd is in de hoogwaardige kant-en-klaar soepen, sauzen en maaltijdencomponenten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de professionele markt en staat bekend als “de kok voor de chef”. Els van Olphen, is mede-eigenaar en blijft aan als directeur om de gezamenlijke groeidoelstellingen verder vorm te geven.
Continuïteit
De overname garandeert volgens mededirecteur Henri van Olphen van het familiebedrijf de continuïteit. "De gedeelde familiewaarden en ondernemersgeest van Bracamonte Convenient Kitchen sluiten perfect aan bij onze eigen filosofie. We kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst van Henri binnen de Bracamonte Convenient Kitchen groep.”
Productiebedrijf
Sandrijn Poortman, algemeen directeur van Bracamonte Convenient Kitchen: “Met Henri voegen we niet alleen waardevolle producten en productietechnieken toe, maar krijgen we er ook een productielocatie bij”.
Bracamonte Convenient Kitchen
Bracamonte Convenient Kitchen is een producent van convenience food. In 2019 werd Sushi Ran uit Leimuiden overgenomen, de marktleider in verpakte sushi en poké bowls, en sinds 2021 is geleidelijk een 100% belang verworven in StarCuisine uit Bleiswijk, een producent van ultra verse retail en foodservice.
Bron: Bracamonte Covenient Kitchen/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Bracamonte Convenient Kitchen koopt StarCuisine
Overname - StarCuisine, de specialist in ultraverse gemaksmaaltijden en foodserviceoplossingen, komt volledig in handen van Bracamonte Convenient Kitchen. De overname betekent een aanzienlijke versterking van Bracamonte in retail en foodservice.
Lees berichtTerug naar de ‘flavor’ op Food Inspiration Days Outdoor
Foodevent - Proeven, ruiken, koken, vergelijken, het kan allemaal op het eerste Food Inspiration Days Outdoor-event in Ede. Het vroegere eendaagse Unplugged heeft plaats gemaakt voor een tweedaags buitenspektakel op het terrein van kaasboerderij Remeker waar op zoek wordt gegaan naar de kern van elk product, of dat nu de kwaliteit, de boer, de teler of de smaak van het...
Lees berichtBracamonte Convenient Kitchen neemt belang in StarCuisine
Samenwerking - Bracamonte Convenient Kitchen (BCK) in Weesp, specialist in food to go, heeft een strategisch belang genomen in StarCuisine. Beide bedrijven maken het zo mogelijk om betere klantoplossingen te bieden en elkaar te versterken in de conveniencemarkt.
Lees berichtHenri opent webshop en gaat direct aan consument leveren
Foodservice – De koks van maaltijdenproducent Henri in Drunen zijn al jaren de helpende hand voor de chefs in de professionele keuken. De kok voor koks, heeft een webshop geopend waarmee het bedrijf nu ook de kok voor thuis is met kant-en-klare culinaire producten.
Lees berichtVeel inspiratie bij 12e HAS Food Experience
Onderwijs – Jaarlijks organiseert de HAS Hogeschool in Den Bosch de HAS Food Experience. Tijdens de 12e editie, die dinsdag 4 februari werd gehouden, presenteerden meer dan 230 aanstormende foodprofessionals talloze oplossingen voor duurzaamheid en gezondheid in de levensmiddelensector, veelal op basis van nieuwe technologieën.
Lees berichtBracamonte neemt Sushi Ran over
Overname - Bracamonte Convenient Kitchen (BCK) in Weesp, specialist in food to go neemt de producent van Japanse specialiteiten Sushi Ran in Leimuiden over. BCK en Sushi Ran hebben de ambitie samen nieuwe producten en afzetkanalen te ontwikkelen. Sushi Ran is opgericht door Jun Tsujimaru om de groeiende Japanse gemeenschap in Nederland authentieke maaltijden te kunnen bieden. 20 jaar geleden was...
Lees bericht