Bram Westenbrink nieuwe Senior Director Global Heineken


Benoeming – Bierbrouwer Heineken heeft Bram Westenbrink per 1 juni benoemd als de nieuwe Senior Director Global Heineken Brand. Westenbrink volgt hiermee Gianluca Di Tondo op en moet in deze rol de groei en winstgevendheid van Heineken stimuleren.

Westenbrink werkte hiervoor sinds maart 2017 als vice president, marketing, Heineken in Brazilië. Binnen Heineken heeft hij verschillende verkoop- en marketingfuncties bekleed, waaronder die van marketingdirecteur in Hongarije.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCombinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht

Sligro gelooft in krachtig herstel ondanks omzetdaling

Groothandel – Ondanks het omzetverlies over de eerste maanden van dit jaar door alle coronamaatregelen, ziet Sligro de komende periode met vertrouwen tegemoet. Zo is de groothandel gestart met de bouw van een nieuw vers-distributiecentrum in Veghel, is de ombouw van de zelfbedieningslocaties naar de 3.0 formule hervat met de verbouwing van Sligro Heerlen en wordt gestart met een bezorgservicelocatie in Gent...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid