Branchepartners verlengen samenwerking met Gastvrij Rotterdam


Beurzen – De beursorganisatie van Gastvrij Rotterdam heeft met een aantal branchepartijen de samenwerking opnieuw weten te verlegen. Het gaat om onder andere Bocuse d'Or Nederland, Euro-Toques Nederland en Green Leisure. Met de verlenging verzekert de beurs in Ahoy zich van een sterke culinaire inhoud met een hoogstaand wedstrijdaanbod. De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019. De beurs richt zich op de horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Bron: @FoodClicks Beurzen – De beursorganisatie van Gastvrij Rotterdam heeft met een aantal branchepartijen de samenwerking opnieuw weten te verlegen. Het gaat om onder andere Bocuse d'Or Nederland, Euro-Toques Nederland en Green Leisure. Met de verlenging verzekert de beurs in Ahoy zich van een sterke culinaire inhoud met een hoogstaand wedstrijdaanbod. De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019. De beurs richt zich op de horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht


Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid