Brand verwoest strandpaviljoen Bloomingdale in Bloemendaal


Sfeerimpressie van Bloomingdale Beach Club, een van de meest populaire strandpaviljoens van Nederland / Foto bij: Website Bloomingdale

Strandpaviljoen – De populaire strandtent Bloomingdale Beach Club in Bloemendaal aan Zee is vannacht volledig afgebrand. Op het moment van de brand waren er geen medewerkers en bezoekers aanwezig.

Brandweer is de hele nacht bezig geweest met blussen en om te voorkomen dat de brand zou overslaan naar andere strandpaviljoens. Als gevolg van de brand was de Zeeweg enige tijd afgesloten voor verkeer.

De Bloomingdale Beach Club is een van de meest populaire strandpaviljoens van Nederland. Organisator ID&T organiseerde er in het verleden veel feesten. Ook is het een bekende locatie als restaurant en voor bedrijfsbijeenkomsten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pinkpop krijgt eigen bier van nieuw brouwhuis Brand

Brouwerij – Flexibel inspelen op de markt voor speciaalbieren wil brouwerij Brand en met de opening van het nieuwe brouwhuis gaat het merk hiermee gelijk aan de slag. Zo krijgt muziekfestival Pinkpop een eigen bier en komt Brand Imperator, het oudste speciaalbier van Nederland, weer terug op de markt.

Lees bericht


Paviljoen Sjoerd op Ameland verkozen tot Paviljoen van het Jaar

Verkiezing - Paviljoen Sjoerd uit Ameland is uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland. De uitslag van de jaarlijkse verkiezing werd donderdag bekend gemaakt in Beachclub Lekker in Vrouwenpolder. Het paviljoen dat vorig werd gekozen tot Beste paviljoen.

Lees bericht


Sir Edmond maakt zomertour met eigen gin bar

Strandpaviljoen – Ginmerk Sir Edmond wil in de maanden een juli en augustus een zomertour houden met een eigen ginbar. Strandgangers van een aantal paviljoens kunnen in de zomermaanden bij de Sir Edmond Gin Bar genieten van tintelfrisse Gin & Tonics.

Lees bericht140 tijdelijke strandpaviljoens zijn deze winter blijven staan

Strandpaviljoens – Nederland telt meer dan 340 strandpaviljoens, waarvan ongeveer de helft ‘jaarrond’-paviljoens is en dus het gehele jaar open. Om de sluitingsperiode in 2020 in verband met de coronamaatregelen enigszins te compenseren mochten de tijdelijke strandpaviljoens, die normaal ’s winters worden afgebroken, afgelopen jaar blijven staan. Het blijkt dat zo’n 140 paviljoens daarvan gebruik hebben gemaakt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid