Brandt & Levie stuurt worst via de brievenbus, Worstpost


Worstpost van Brandt & Levie, worst per post

Worstmakerij – De Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie De Amsterdamse leveren hun producten voortaan ook per post. Worstpost is een cadeaudoosje, met drie worstjes van goed gehouden varkens, die door de brievenbus past.

Als chefs draaiden Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie hun eerste worsten in de keukens van de Amsterdamse horeca. Om de beste droge worst te leren maken, reisden ze af naar Italië. In het land van de beste gedroogde vleeswaren liepen ze stage bij gerenommeerde slagers zoals de familie Savigni en Dario Cecchini. Maar misschien leerden ze nog het meest van Carlo Petrini, oprichter van Slow Food international. Een organisatie die zich inzet voor good, clean & fair food.

Inmiddels zijn hun producten op tal van plaatsen verkrijgbaar. Nu met de Worstpost ook via de brievenbus, als cadeau voor vrienden, familie of collega’s, of om jezelf te verwennen. Wie voor 12.00 uur bestelt heeft het de volgende dag op de deurmat liggen.

De worstmakers Brandt & Levie werken uitsluitend met goed gehouden varkens. Het zijn eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren, of biologische varkens. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Alle producten die van de eigen varkens zijn gemaakt krijgen een Gold Label en de biologische producten een Pink Label. Deze laatste zijn SKAL gecertificeerd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBijdendijk en Brandt & Levie lanceren SNERT uit blik

Introductie - Chef Joris Bijdendijk en Brandt & Levie worstmakers lanceren gezamenlijk een soep uit blik: SNERT. De erwtensoep  is geboren uit liefde voor deze Nederlandse klassieker en wil blikvoer opnieuw op de kaart zetten. Daarnaast dient de introductie ook een goed doel; van elk SNERT-pakket wordt namelijk één blik soep aan Voedselbank Amsterdam gedoneerd.

Lees bericht

Support Your Locals versboxen inmiddels landelijk

Maaltijdboxen – Wat ooit begon als een initiatief in Amsterdam en Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk netwerk; de maaltijdboxen van supportyourlocal duiken inmiddels over al op. Een steuntje in de rug voor alle lokale boeren, producenten en ondernemers.

Lees bericht

Mooie Boules komt met ‘speelthuis pakketten’

Ludiek – De locaties van Mooie Boules gaan samen met spelkoning 999 Games speciale ‘speelthuis pakketten’ samenstellen. De pakketten bestaan uit verschillende kaart-, dobbel- en bordspelletjes en zijn daarnaast gevuld met Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid