Britse ijsverkoper wil op strand bezorgen met drone


IJsverkopen - IJs bestellen vanaf een ligstoel via een app en de bestelling geleverd krijgen met een drone. Op het strand van Lincolnshire in Engeland testte een ijssalon met succes deze nieuwe service. Het wachten is alleen op toestemming van Civil Aviation Authority. De ijsverkopers Nigel Stephenson en Karen Hemmings van Rock & Ices verwachten veel van hun nieuwe service en zien het uitserveren met een drone als een service die past in deze tijd. Gasten op het strand kunnen via een app hun favoriete ijsje bestellen en de drone zoekt de plek op waar de gasten zitten via gps. Maximaal kunnen zes ijsjes per delivery worden uitgeserveerd. De test heeft inmiddels uitgewezen dat de bijna 4000 euro kostende drone de bestelling veilig komt afleveren. Er moet alleen wettelijk toestemming komen om de drone te mogen laten vliegen. Het bezorgen van ijsjes is overigens niet nieuw. Drie jaar geleden al werd op Pukkelpop in Hasselt door Mobile Vikings ijsjes bezorgd via een drone. Mobile Vikings bedacht deze stunt in samenwerking met drone-specialist Skyeye en stadsdistributeur CityDepot. Bron: Mail Online IJsverkopen - IJs bestellen vanaf een ligstoel via een app en de bestelling geleverd krijgen met een drone. Op het strand van Lincolnshire in Engeland testte een ijssalon met succes deze nieuwe service. Het wachten is alleen op toestemming van Civil Aviation Authority. De ijsverkopers Nigel Stephenson en Karen Hemmings van Rock & Ices verwachten veel van hun nieuwe service en zien het uitserveren met een drone als een service die past in deze tijd. Gasten op het strand kunnen via een app hun favoriete ijsje bestellen en de drone zoekt de plek op waar de gasten zitten via gps. Maximaal kunnen zes ijsjes per delivery worden uitgeserveerd. De test heeft inmiddels uitgewezen dat de bijna 4000 euro kostende drone de bestelling veilig komt afleveren. Er moet alleen wettelijk toestemming komen om de drone te mogen laten vliegen. Het bezorgen van ijsjes is overigens niet nieuw. Drie jaar geleden al werd op Pukkelpop in Hasselt door Mobile Vikings ijsjes bezorgd via een drone. Mobile Vikings bedacht deze stunt in samenwerking met drone-specialist Skyeye en stadsdistributeur CityDepot. Bron: Mail Online

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Cafetariaomzet groeit in februari met 2,4%

Cafetaria – De omzetten in de cafetariasector zijn in januari en februari dit jaar enigszins toegenomen ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar, met 2,8% in totaal. In de maand februari nam de omzet met 2,4% toe in vergelijking met dezelfde maand in 2023.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



‘Voor het lekkerste ijs moet je naar IJs van Co in Apeldoorn’

Onderzoek - IJsbolletjes variëren in kwaliteit en in grootte. Gemiddeld wordt 1,75 euro gerekend voor een bolletje ijs, waarbij de meeste bolletjes tussen de 1,40 en 2,20 kosten. Prijsverschillen zijn er ook. Het goedkoopste bolletje ijs is 40 cent, terwijl voor de duurste 3 euro moet worden neergelegd. En voor het lekkerste ijs moeten we naar Apeldoorn.

Lees bericht

Strandpaviljoens optimistisch over komend seizoen

Strandpaviljoens – De strandpaviljoens langs de Nederlandse kust zijn positief over de omzetten die zij denken te gaan behalen in het seizoen 2023. Zo’n 60 procent van de strandlocaties verwacht een hogere of een gelijkblijvende omzet te realiseren als in 2022. Maar de horecaondernemers langs de kust, maar zijn pessimistisch over de marges.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid