Britse ijsverkoper wil op strand bezorgen met drone


IJsverkopen - IJs bestellen vanaf een ligstoel via een app en de bestelling geleverd krijgen met een drone. Op het strand van Lincolnshire in Engeland testte een ijssalon met succes deze nieuwe service. Het wachten is alleen op toestemming van Civil Aviation Authority. De ijsverkopers Nigel Stephenson en Karen Hemmings van Rock & Ices verwachten veel van hun nieuwe service en zien het uitserveren met een drone als een service die past in deze tijd. Gasten op het strand kunnen via een app hun favoriete ijsje bestellen en de drone zoekt de plek op waar de gasten zitten via gps. Maximaal kunnen zes ijsjes per delivery worden uitgeserveerd. De test heeft inmiddels uitgewezen dat de bijna 4000 euro kostende drone de bestelling veilig komt afleveren. Er moet alleen wettelijk toestemming komen om de drone te mogen laten vliegen. Het bezorgen van ijsjes is overigens niet nieuw. Drie jaar geleden al werd op Pukkelpop in Hasselt door Mobile Vikings ijsjes bezorgd via een drone. Mobile Vikings bedacht deze stunt in samenwerking met drone-specialist Skyeye en stadsdistributeur CityDepot. Bron: Mail Online IJsverkopen - IJs bestellen vanaf een ligstoel via een app en de bestelling geleverd krijgen met een drone. Op het strand van Lincolnshire in Engeland testte een ijssalon met succes deze nieuwe service. Het wachten is alleen op toestemming van Civil Aviation Authority. De ijsverkopers Nigel Stephenson en Karen Hemmings van Rock & Ices verwachten veel van hun nieuwe service en zien het uitserveren met een drone als een service die past in deze tijd. Gasten op het strand kunnen via een app hun favoriete ijsje bestellen en de drone zoekt de plek op waar de gasten zitten via gps. Maximaal kunnen zes ijsjes per delivery worden uitgeserveerd. De test heeft inmiddels uitgewezen dat de bijna 4000 euro kostende drone de bestelling veilig komt afleveren. Er moet alleen wettelijk toestemming komen om de drone te mogen laten vliegen. Het bezorgen van ijsjes is overigens niet nieuw. Drie jaar geleden al werd op Pukkelpop in Hasselt door Mobile Vikings ijsjes bezorgd via een drone. Mobile Vikings bedacht deze stunt in samenwerking met drone-specialist Skyeye en stadsdistributeur CityDepot. Bron: Mail Online

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

IJsinnovatie Ben & Jerry’s exclusief bij Scoop Shop

IJs - IJsliefhebbers kunnen bij  de Ben & Jerry’s Scoop Shop in Rotterdam hun hart ophalen aan een nieuwe ijsinnovatie. De locatie aan de Witte de Withstraat heeft namelijk vanaf 1 september exclusief de Chunky Chocolates, een supersized fairtrade choco treat, gevuld met Ben & Jerry’s schepijs naar keuze.

Lees bericht


Strandpaviljoens mogen van de minister van de winter blijven staan

Strandpaviljoens – De strandexploitanten mogen in principe hun paviljoens laten staan deze winter. Voorwaarde is dat de waterschappen en kustgemeenten instemmen met het akkoord dat Minister Cora van Nieuwenhuizen op het verzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) om de niet-permanente strandbedrijven de mogelijkheid te bieden hun locaties ook deze winter te mogen laten staan.

Lees bericht

‘Roomijs populairder bij Nederlanders dan softijs’

Onderzoek – Nederlanders zijn gek op ijs, maar sommige ijsvarianten hebben toch de voorkeur. Zo is roomijs (40%) de favoriete ijssoort is, gevolgd door een hoorntje softijs (30%) en op de derde plek sorbetijs (17%). Dit bleek uit onderzoek van maaltijdenplatform Deliveroo onder 1000 Nederlanders.

Lees berichtCoolBest nu ook als ijs verkrijgbaar

Introductie - CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, komt nu ook met een ijsproduct:: CoolBest IJs. Het merk start met twee smaken: Strawberry Hill en Mango Dream. De smaken die ook als fruitdrank verkrijgbaar zijn.

Lees bericht

Tiqets biedt strandexploitanten gratis bookingtool aan

Strandpaviljoens – Tiqets, dat de toegankelijkheid van culturele en toeristische attracties via een reserveringssysteem eenvoudiger wil maken, biedt nu het vernieuwde reserveringsplatform Booking Engine aan strandpaviljoens kosteloos aan. Het Amsterdamse bedrijf ziet af van commissiekosten en wil op die manier de strandexploitanten ondersteunen totdat zij economisch hersteld zijn.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid