Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express


Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

De broers Bob is Niels van der Wende waren franchisenemer van Spare Rib Express in Drechtsteden. “Na twee maanden hebben wij de wens voor een splitsing al uitgesproken. En nu na tien maanden hebben wij van die droom onze werkelijkheid gemaakt met de opening van dit tweede bezorgrestaurant in Sliedrecht.”

Niet meer rennen

Samen met zijn broer Bob is Niels van der Wende al jaren actief aan het ondernemen binnen de horeca. “Wij hebben dit op prachtige plekken in Rotterdam mogen doen; onder andere catering opdrachten uitgevoerd in het Groothandelsgebouw, de ECE-torens en aan de Kralingse Plas. Na een aantal hectische jaren met veel rennen en vliegen hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe, vaste uitdaging. Met Spare Rib Express hebben wij deze uitdaging gevonden; veel vrijheid in het ondernemerschap met een flink vangnet van professionals achter ons”, aldus Niels.

Bron: Spare Rib Express/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht


Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht

Zuster Evie breidt management uit

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

Lees bericht


Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid