Broodjesbox opent eerste rijksweglocatie


Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste locatie geopend aan de snelweg. Het tankstation waarin het shopconcept is gevestigd ligt aan de A32 zuidzijde Shell Dorpshellen, tussen Heerenveen en Wolvega.

Het is de vierde locatie van De Broodjesbox. De eerste locatie van De Broodjesbox werd drie jaar geleden geopend aan de Weezebeeksingel in Almelo bij een Shell-station. Daarna hebben Knol en Sievers nog locaties geopend in Deventer in een Shell-station en een tweede vestiging aan de Sluitersveldsingel in Almelo. Deze locatie is gecombineerd met een bp.

Onderscheid

De Broodjesbox wil zich onderscheiden met een kwalitatief en regionaal assortiment. Dat betekent dat er naast standaard broodjes ook bijzondere combinaties op de kaart zijn terug te vinden, met fantasienamen, zoals de toverstok - een warm broodje met rauwe ham, brie en ui -, maar ook een broodje Mykonos met rosbief, zongedroogde tomaatjes, pesto, fetakaas, sla en bieslook. Verder wordt vooral gekeken wat er in een regio aanslaat. Zo kennen sommige locaties een broodje met ketjap-vlees of Duitse braadworst.

De locatie was voorheen een Gulf, maar is sinds deze zomer omgekleurd naar Shell. De locatie is volledig gestript en voorzien van een nieuw interieur.

Groei

Knol en Sievers hadden al eerder aangegeven met hun lunchconcept te willen groeien de komende tijd. Op de planning staan nog een Shell-locatie op parkeerplaats Hazepad aan de N36 in Vriezenveen en een vestiging in Joure.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht


Shell opent in 2022 tien nieuwe locaties met Shell Café-format

Petrol – Shell opent dit jaar zeker tien nieuwe Shell Café-locaties. Het nieuwe shopconcept van Shell, dat de primeur beleefde april vorig jaar bij tankstation Sandelingen Oost langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht, is succesvol en ‘draait boven verwachting’, aldus woordvoerder Potma van de energiemaatschappij. Het concept heeft sinds de introductie in april wel op talloze punten kleine aanpassingen gekregen.

Lees bericht


De Splinter en Sligro gaan samen petrolconcepten ontwikkelen

Petrol - Na een uitvoerig tenderproces heeft inkooporganisatie SWO de Splinter uiteindelijk gekozen voor samenwerking met Sligro. Daarmee wordt de samenwerking met de groothandel voortgezet. Daarnaast gaan beide partijen gezamenlijk nieuwe concepten ontwikkelen. De eerste is er al: een koffieconcept in verschillende variaties.

Lees bericht


Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid