Broodjesformule Bufkes opent locatie in Heythuysen


Artist Impression van de nog te bouwen locaties van broodjesformule Bufkes in Heythuyzen

Formulenieuws - De Limburgse broodjesformule Bufkes vestigt zich in het centrum van Heythuysen. Bufkes vestigt zich in een pand van Heerschap Groep aan de Dorpstraat. Tot de Heerschap Groep behoort een bakkerij en een AH supermarkt.

De Limburgse partijen Bufkes en Heerschap Groep gaan nu op zoek naar een ondernemer voor de broodjesformule. Charles Sampers, directeur Van Melik Food Groep, waartoe de formule Bufkes behoort: “De werkwijze van Bufkes en Heerschap Groep sluiten in hun professionaliteit perfect bij elkaar aan. Dat, gecombineerd met de perfecte plek in het centrum van Heythuysen, zorgde ervoor dat we niet lang hoefde na te denken om de samenwerking aan te gaan.” Heythuysen als gemeente heeft een sterke regionale rol en ligt midden in ‘Bufkesland’ waar ook andere vestigingen van Bufkes zeer succesvol zijn, zo laten beid partijen weten. Stan Heerschap, eigenaar Heerschap Groep, voegt toe: “We zijn blij dat Bufkes zich in Heythuysen vestigt. Een aanvulling voor het mooie centrum van Heythuysen voor zowel de bewoners als toeristen.”

Bourgondische broodjes

Sinds 1996 verkoopt Bufkes de Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en eigen receptuur, zoals de broodjes Werrem Sjink. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren duurzaam blijven groeien.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Charles Sampers (l), directeur Van Melik Food Groep en Stan Heerschap tekenen de samenwerkingsovereenkomst

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

AH start met Overblijvers tegen voedselverspilling

Voedselverspilling - Vanaf vandaag kunnen klanten via de AH app in alle Nederlandse Albert Heijn-winkels AH Overblijvers-pakketten reserveren en kopen. Overblijvers zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en een naderende houdbaarheidsdatum hebben of uit het assortiment gaan.

Lees bericht


Albert Heijn start samen met Voedselbank ontbijtactie

Actie – Omdat geen enkel kind zonder ontbijt naar school moet start Albert Heijn samen met de voedselbanken de landelijke actie “Op een lege maag kun je niet leren”. Klanten kunnen in de 550 winkels van AH ontbijtproducten kopen en deze doneren aan de Voedselbank. De actie loopt vanaf 29 augustus t/m 4 september.

Lees bericht

De Graaf Bakeries lanceert vegan frikandelbroodje met Nutri-Score B

Introductie – De Graaf Bakeries heeft een vegan frikandelbroodje ontwikkeld. Het broodje is exclusief voor Albert Heijn gemaakt en maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie verse snacks op de bakkerij-afdeling van de retailer, passend bij de behoefte aan duurzame en plantaardige snack. Bovendien heeft het vegan frikandelbroodje een Nutri-Score B.

Lees bericht

Albert Heijn en KNVB organiseren schoolvoetbalfinale

Leisure - Op vrijdag 17 juni komen er 300 jongens en meisjes uit heel Nederland naar de KNVB Campus in Zeist voor de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Albert Heijn zorgt als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland tijdens alle wedstrijden voor vers fruit als tussendoortje in de rust.

Lees bericht


AH gaat ‘persoonsgerichte maaltijden’ leveren

Formulenieuws  - Albert Heijn start een nieuwe maaltijdservice. Binnenkort verschijnen de eerste bezorgbusjes in het straatbeeld met de tekst ‘Maaltijd Thuis. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.’ Het gaat om ‘persoonsgerichte’ maaltijden voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken in de keuken, of op zoek zijn naar gemak, aldus AH.

Lees bericht

Lunchformule Bufkes wint NFV Franchise trofee 2022

Verkiezing - Lunchformule Bufkes is door de vakjury van de Nederlandse Franchise Vereniging verkozen tot ‘beste franchisegever van 2022’. Dat bleek tijdens de uitreiking van de NFV Trofee, die dit jaar op circuit Zandvoort plaatsvond. Bufkes werd geprezen om de manier van samenwerken met de franchisenemers, de prestaties van de vestigingen en excellente kwaliteit die aan de consument geleverd wordt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid