Brouwerij STOKED! opent beach bar in Bergen aan Zee


Strandpaviljoen – De brouwers van STOKED! wilden graag een locatie hebben waar gasten hun bieren konden proeven en Fisher’s Bergen aan Zee zocht een invulling van hun locatie. De twee vonden elkaar en zodoende is er nu een STOKED! Beach bar.

De STOKED! Beach bar is gevestigd boven het Zee aquarium en ligt aan de hoofdopgang naar het strand. Het is een plek die de initiatiefnemers van de brouwerij STOKED!-waardig vinden en ook de surfers na aan het hart ligt. Fisher’s foodtruck verzorgt zo nu en dan een speciale daghap voor de beach bar, die onlangs werd geopend.

Awards

De brouwerij bestaat inmiddels ruim een jaar en heeft een vliegende start achter de rug. Er zijn totaal vijf bieren op de markt gebracht. Opmerkelijk is dat de teller van het aantal gewonnen awards voor de bieren ook op vijf staat, waaronder goud bij de Dutch Beer Challenge voor hun Hibiscus Radler en goud bij de European Beer Challenge voor hun Unfiltered Lager. De bieren zijn al bij ruim 80 locaties in Bergen en omgeving verkrijgbaar. Er was veel aandacht in zowel lokale als internationale media en door hun eerbetoon aan de ambachtelijk brouwtraditie van Zoigl.

STOKED! Beach bar

Toen de kans zich voordeed om zich tijdelijk te vestigen in Bergen aan Zee aarzelde de inititiefnemers achter STOKED! zich geen moment: “We zijn al een tijdje bezig om een locatie te realiseren, waar gasten al onze bieren kunnen proeven. Een locatie waarbij we van het drinken van STOKED! ook echt een ervaring kunnen maken, waar we 100% de regie over kunnen hebben. Dat deze locatie nu zo direct aan zee ligt is waarbij wij uitzicht hebben op eventuele surfbare golven is helemaal STOKED. Het concept willen we zo simpel houden als een Duitse biergarten. Onze bieren op tap en een hele simpele borrelhap kaart. Door te werken met dagspecials creëren we bovendien maximale vrijheid voor onszelf om te experimenten. Het is voor ons ook een try-out out om zaken te proberen”.

Fisher’s

Fisher’s restaurant wat voorheen in het pand was gevestigd blijft voortbestaan, maar dan in een ander concept. Vanuit de foodtruck die op het terras staat zal er regelmatig gekookt worden, van Burgers tot Fruits de Mer.

Bron: STOKED!/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Jasper Kessels nieuwe Directeur Horeca AB InBev

Benoeming - Jasper Kessels (36) is per 1 april de nieuwe Directeur Horeca van Bierbrouwerij AB InBev. Hij volgt Michele van Spilbeeck op, die na ruim 4 jaar in het Nederlandse horecateam in een andere rol zal starten bij de internationale brouwer.

Lees bericht

Paviljoen Sjoerd op Ameland verkozen tot Paviljoen van het Jaar

Verkiezing - Paviljoen Sjoerd uit Ameland is uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland. De uitslag van de jaarlijkse verkiezing werd donderdag bekend gemaakt in Beachclub Lekker in Vrouwenpolder. Het paviljoen dat vorig werd gekozen tot Beste paviljoen.

Lees bericht


Sir Edmond maakt zomertour met eigen gin bar

Strandpaviljoen – Ginmerk Sir Edmond wil in de maanden een juli en augustus een zomertour houden met een eigen ginbar. Strandgangers van een aantal paviljoens kunnen in de zomermaanden bij de Sir Edmond Gin Bar genieten van tintelfrisse Gin & Tonics.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid