Brownies eten en de planeet helpen met Planet Brownie


Planet Brownies zitten in keurrijke verpakkingen

Introductie – Planet Brownies introduceert een zestal brownies, gemaakt van Belgische chocolade. Bovendien wordt met het eten van de brownies een goed doel gesteund. Voor elke verpakking brownies die wordt verkocht, doneert Planet Brownie namelijk 10 eurocent aan de Stichting Planet Brownie Foundation.

De Stichting Planet Brownie Foundation richt zich op drie belangrijke gebieden: natuur, dieren en mensen. Door problemen op deze gebieden aan te pakken, willen ze een significante en blijvende impact op de planeet maken.

Halal

Smaakvolle brownies eten en gelijk de planeet helpen, met die combinatie wil Planet Brownie zich vanaf 1 juni dit jaar onderscheiden. De zes smaken (Hazelnoot, Klassiek, Munt, Sinaasappel, Kers en Citroen ) zijn verpakt in kleurrijke sleeves met vier brownie bites. Bij de ambachtelijke productie van de brownies wordt gebruik gemaakt van hazelnootolie  en geen palmolie. Bovendien zijn de producten halal gecertificeerd te zijn.

Kanalen

Planet Brownies richt zich op de kanalen Petrol, Travel Retail, Inflight Catering, Horeca en Leisure. Vliegtuigmaatschappij FreeBird heeft al aangegeven het product op de menukaart te zetten. Als vliegtuigmaatschappij is het voor hen een belangrijk aspect om het product op te nemen in het assortiment om zo ook iets terug doen voor de planeet.

Bron: Planet Brownie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid