Bufkes en Vollenhoven Olie starten samenwerking


Formulenieuws - De Limburgse formule Bufkes en Vollenhoven Olie starten een samenwerking. Beide partijen gaan de bakery volgens het Limburgse shop-in-shopconcept invullen bij het BP station in Eindhoven.

Het tankstation aan de Eisenhowerlaan is in maart 2019 onder de vlag van Vollenhoven gekomen. Het wordt de eerste tankstationlocatie die samen met het ‘Bourgondische’ Bufkes wordt ingevuld. “De eerste locatie samen met een partner als Vollenhoven is best spannend.” aldus Niels Snaphaan, formulemanager bij Bufkes. “Als deze vestiging goed gaat, hopen we natuurlijk dat we de samenwerking mogen uitbreiden”. De shop in Eindhoven wordt momenteel verbouwd, maar blijft wel toegankelijk. De opening staat gepland op 1 mei 2020.

Tankstations

De formule Bufkes, maakt onderdeel uit van De Melik Food Groep en is sinds 1995 actief met Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn populaire broodjes in het assortiment. De shops zijn hoofdzakelijk te vinden in het zuiden van het land. De meest noordelijk is die in een vestiging van tankstation Autoradam in Almere. Begin dit jaar opende Bufkes ook een vestiging bij Jora Tankstation in Oudenbosch. Maar er zijn er meer, ook het Total-station van Dijkhuizen in Tiel heeft het concept van Bufkes.

Groei

De Limburgse formule wil de komende jaren fors groeien met de concepten die het heeft. Niet alleen specifiek binnen petrol, maar ook als shop-in-shop-concept bij tuincentra, bouwcentra en andere high traffic-vestigingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BP opent nieuwe locatie met AH to go

Petrol – bp en Van Twist openen vandaag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht een gloednieuw tankstation met daarin een nieuwe locatie van AH to go. Albert Heijn en bp hadden al een samenwerking op acht stations met AH to go maar krijgen daar nu dus een nieuwe locatie bij.

Lees bericht

Bufkes opent eerste Rooftopbar in Heerlen

Formulenieuws – Bufkes, het Bourgondische broodjesconcept van de Van Melik FoodGroep in Hoensbroek, heeft de eerste Rooftopbar geopend. Het terras op het dak van de Woonboulevard in Heerlen compenseert op een sfeervolle manier het aantal ingeleverde zitplaatsen in het restaurant beneden, als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht

100 BP-tankstations hebben straks een AH to go

Formulenieuws - BP en Albert Heijn breiden hun samenwerking uit naar ruim 100 tankstations verspreid over heel Nederland. Bij al deze BP tankstations vinden klanten straks een Albert Heijn to go waar zij terecht kunnen voor eten en drinken voor onderweg. Beide partijen hebben al ruim drie jaar ervaring met elkaar op een zestal locaties, later werden er daar nog twee...

Lees bericht

Bufkes opent 39ste vestiging in Oudenbosch bij Jora

Petrol – Op 6 januari heeft Jora Oliehandel in Oudenbosch haar twee locatie geopend met het lunchroomconcept van Bufkes. De locatie aan Rooseveltstraat 44 – 46 in het  Brabantse Oudenbosch is de 39ste vestiging van Bufkes. Jora Oliehandel had al een Bufkes-locatie sinds 2012 bij het tankstation in Oud Gastel. Bufkes is een Bourgondisch lunchroomconcept van de Van Melik Food Groep, ooit ontstaan vanuit een ambachtelijke...

Lees bericht


AH to go bestaat 20 jaar in Nederland

Formulenieuws – Het is feest bij AH to go. Op 15 november bestaat de gemaksformule 20 jaar. Op die dag werd namelijk de eerste AH to go van Nederland geopend op het NS station in Den Bosch. Inmiddels zijn er in Nederland ruim 80 AH to go’s, waarvan Albert Heijn er 30 in eigen beheer heeft. Daarnaast heeft de Zaanse supermarktketen er enkele tientallen...

Lees bericht

Samenwerking Douwe Egberts met BP en FC Utrecht

Samenwerking – Douwe Egberts Professional gaat de komende jaren intensief samenwerken met BP voor de tankstations en met voetbalclub FC Utrecht in een maatschappelijke traject. De samenwerkingsovereenkomsten daarvoor zijn vandaag op de Horecava getekend. BP en Douwe Egberts werkten al samen voor het aanbod van koffie- en theeproducten op het schap voor thuisgebruik, maar voegen daar nu D.E Ice Coffee...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid