Bufkes en Vollenhoven Olie starten samenwerking


Formulenieuws - De Limburgse formule Bufkes en Vollenhoven Olie starten een samenwerking. Beide partijen gaan de bakery volgens het Limburgse shop-in-shopconcept invullen bij het BP station in Eindhoven.

Het tankstation aan de Eisenhowerlaan is in maart 2019 onder de vlag van Vollenhoven gekomen. Het wordt de eerste tankstationlocatie die samen met het ‘Bourgondische’ Bufkes wordt ingevuld. “De eerste locatie samen met een partner als Vollenhoven is best spannend.” aldus Niels Snaphaan, formulemanager bij Bufkes. “Als deze vestiging goed gaat, hopen we natuurlijk dat we de samenwerking mogen uitbreiden”. De shop in Eindhoven wordt momenteel verbouwd, maar blijft wel toegankelijk. De opening staat gepland op 1 mei 2020.

Tankstations

De formule Bufkes, maakt onderdeel uit van De Melik Food Groep en is sinds 1995 actief met Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn populaire broodjes in het assortiment. De shops zijn hoofdzakelijk te vinden in het zuiden van het land. De meest noordelijk is die in een vestiging van tankstation Autoradam in Almere. Begin dit jaar opende Bufkes ook een vestiging bij Jora Tankstation in Oudenbosch. Maar er zijn er meer, ook het Total-station van Dijkhuizen in Tiel heeft het concept van Bufkes.

Groei

De Limburgse formule wil de komende jaren fors groeien met de concepten die het heeft. Niet alleen specifiek binnen petrol, maar ook als shop-in-shop-concept bij tuincentra, bouwcentra en andere high traffic-vestigingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Uitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees bericht


Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht

Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees berichtDe Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid