Bufkes krijgt in Roermond eerste drive thru


Eerste drive thru van Bufkes op Retailpark in Roermond

Formulenieuws - Het Bourgondische foodconcept Bufkes heeft op het Retailpark in Roermond de eerste eigen drive thru geopend. De sluiting van de horeca zorgt ervoor dat formules zich steeds vaker bewegen op de markt van afhalen en bezorgen.

De drive thru-mogelijkheid bij de Bufkes-vestiging op het Retailpark was er al langer, maar werd eerder nooit gebruikt. Voorheen werd de locatie ingevuld door de formule Wok to go, die de bestelfaciliteit had aangelegd. Daarna deelden Piet Friet en Bufkes de locatie. Beide formules maken onderdeel uit van Cox & Co. Mede-eigenaar Sanne Cox: “We gaan deze dagen een soft opening doen en van het weekend opschalen. Eerst kijken hoe alles gaat verlopen.”

De komende weken gelden voor de Bufkes Drive als proef- en testperiode. Indien het concept succesvol blijkt, wordt het concept ook na de coronaperiode gehandhaafd.

Bufkes kent diverse stand alone-locaties, maar is op verschillende plaatsen ook terug te vinden op andere locaties, zoals tankstations. Het lunchconcept Bufkes staat synoniem voor de lekkerste Bourgondische broodjes. De naam Bufkes betekent in het Belgisch-Limburgse dialect lekker hapje of een lekker tussendoortje. Alle broodjes worden ter plekke vers bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en ambachtelijke, traditionele recepturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bufkes opent eerste Rooftopbar in Heerlen

Formulenieuws – Bufkes, het Bourgondische broodjesconcept van de Van Melik FoodGroep in Hoensbroek, heeft de eerste Rooftopbar geopend. Het terras op het dak van de Woonboulevard in Heerlen compenseert op een sfeervolle manier het aantal ingeleverde zitplaatsen in het restaurant beneden, als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht


Boerschappen opent drive thru in Breda

Drive Thru – Boerschappen, Home Made Chefs en Tasty Lemon hebben een drive thru georganiseerd met verschillende foodtrucks op het parkeerterrein van STRND in Breda. Bezoekers kunnen vanuit de auto hun producten en gerechten bij de verschillende partijen bestellen en vervolgens meenemen, of in de auto opeten.

Lees bericht


Bufkes opent 39ste vestiging in Oudenbosch bij Jora

Petrol – Op 6 januari heeft Jora Oliehandel in Oudenbosch haar twee locatie geopend met het lunchroomconcept van Bufkes. De locatie aan Rooseveltstraat 44 – 46 in het  Brabantse Oudenbosch is de 39ste vestiging van Bufkes. Jora Oliehandel had al een Bufkes-locatie sinds 2012 bij het tankstation in Oud Gastel. Bufkes is een Bourgondisch lunchroomconcept van de Van Melik Food Groep, ooit ontstaan vanuit een ambachtelijke...

Lees bericht


Burger King ‘nieuwe stijl’ krijgt dubbele drive thru

Formulenieuws – De nieuwe Burger King locatie in Goes die deze week is open gegaan, heeft niet alleen een nieuwe huisstijl, maar krijgt ook als eerste vestiging een dubbele drive thru. De nieuwe, zogenaamde ‘pavilion’-vestiging in Zeeland, geldt ook Europees gezien als de nieuwe standaard. In Goes gaat het om een vrijstaand pand – vandaar de benaming pavilion -, dat in...

Lees bericht

EG Group opent drive thru en start met bezorgen

Petrol - EG Group, eigenaar van enkele honderden tankstations onder het ESSO-, BP- en Texaco-label, start in Amsterdam met bezorging en heeft een locatie geopend met een drive thru. Daarnaast wil het bedrijf fors uitbreiden in de samenwerking met een aantal merken in Nederland. Dat zegt EG Group-topman Jack Dolman in een interview met @FoodClicks dat deze maand is verschenen....

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid