Bufkes krijgt in Roermond eerste drive thru


Eerste drive thru van Bufkes op Retailpark in Roermond

Formulenieuws - Het Bourgondische foodconcept Bufkes heeft op het Retailpark in Roermond de eerste eigen drive thru geopend. De sluiting van de horeca zorgt ervoor dat formules zich steeds vaker bewegen op de markt van afhalen en bezorgen.

De drive thru-mogelijkheid bij de Bufkes-vestiging op het Retailpark was er al langer, maar werd eerder nooit gebruikt. Voorheen werd de locatie ingevuld door de formule Wok to go, die de bestelfaciliteit had aangelegd. Daarna deelden Piet Friet en Bufkes de locatie. Beide formules maken onderdeel uit van Cox & Co. Mede-eigenaar Sanne Cox: “We gaan deze dagen een soft opening doen en van het weekend opschalen. Eerst kijken hoe alles gaat verlopen.”

De komende weken gelden voor de Bufkes Drive als proef- en testperiode. Indien het concept succesvol blijkt, wordt het concept ook na de coronaperiode gehandhaafd.

Bufkes kent diverse stand alone-locaties, maar is op verschillende plaatsen ook terug te vinden op andere locaties, zoals tankstations. Het lunchconcept Bufkes staat synoniem voor de lekkerste Bourgondische broodjes. De naam Bufkes betekent in het Belgisch-Limburgse dialect lekker hapje of een lekker tussendoortje. Alle broodjes worden ter plekke vers bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en ambachtelijke, traditionele recepturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht


Bufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht


43e locatie van Bufkes geopend in Heythuysen

Formulenieuws - Twee weken na de opening van de Bufkes-vestiging bij AVIA-tankstation in Ittervoort, opende dinsdag in Heythuysen een nieuwe Bufkes. De 43e-vestiging van Bufkes, dat voor het einde van het jaar de teller op 50 wil hebben.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid