Bufkes krijgt in Roermond eerste drive thru


Eerste drive thru van Bufkes op Retailpark in Roermond

Formulenieuws - Het Bourgondische foodconcept Bufkes heeft op het Retailpark in Roermond de eerste eigen drive thru geopend. De sluiting van de horeca zorgt ervoor dat formules zich steeds vaker bewegen op de markt van afhalen en bezorgen.

De drive thru-mogelijkheid bij de Bufkes-vestiging op het Retailpark was er al langer, maar werd eerder nooit gebruikt. Voorheen werd de locatie ingevuld door de formule Wok to go, die de bestelfaciliteit had aangelegd. Daarna deelden Piet Friet en Bufkes de locatie. Beide formules maken onderdeel uit van Cox & Co. Mede-eigenaar Sanne Cox: “We gaan deze dagen een soft opening doen en van het weekend opschalen. Eerst kijken hoe alles gaat verlopen.”

De komende weken gelden voor de Bufkes Drive als proef- en testperiode. Indien het concept succesvol blijkt, wordt het concept ook na de coronaperiode gehandhaafd.

Bufkes kent diverse stand alone-locaties, maar is op verschillende plaatsen ook terug te vinden op andere locaties, zoals tankstations. Het lunchconcept Bufkes staat synoniem voor de lekkerste Bourgondische broodjes. De naam Bufkes betekent in het Belgisch-Limburgse dialect lekker hapje of een lekker tussendoortje. Alle broodjes worden ter plekke vers bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en ambachtelijke, traditionele recepturen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht
Plus Supermarkten en Bufkes gaan samenwerken

Supermarkten - Plus Danny Rosenboom en Bufkes gaan een pilotvestiging openen bij de Plus supermarkt op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Deze testlocatie is de eerste van 2 Plus locaties die dit jaar zullen openen, medio september volgt Plus Dennis Van Moorsel in Budel. De locaties gaan werken volgens het Bufkes Express concept. Bij dat concept ligt de focus op het snel...

Lees bericht


Amsterdam opent eerste tijdelijke vegan-teststraat

Vegan - In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bij de alternatieve teststraat is gratis een volledig plantaardige cheeseburger af te halen. De testlocatie is per auto via een drive thru te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam. 

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid