Bufkes wordt publiekscateraar van Fortuna Sittard


Roger Kessels en Frank Braam van Fortuna Sittard en Marcel Maas en Charles Sampers van Bufkes

Samenwerking - Bufkes, bekend om de Limburgse broodjes, gaat vanaf het nieuwe voetbalseizoen de publiekscatering in het stadion van Fortuna Sittard verzorgen. Dat hebben beide partijen dit weekend bekend gemaakt.

Bufkes over de samenwerking met Fortuna Sittard. “We zijn enorm enthousiast om onze passie voor lekker eten te kunnen delen met de trouwe supporters van Fortuna Sittard,” aldus Charles Sampers en Marcel Maas van Bufkes. “Het is een geweldige kans om onze producten aan een breed publiek te presenteren en bij te dragen aan de unieke beleving in het stadion.”

Fortuna Sittard ziet in Bufkes de ideale partner om de stadionervaring naar een hoger niveau te tillen. “Onze fans verdienen het beste, zowel op als naast het veld,” aldus Roger Kessels en Frank Braam van Fortuna Sittard. “Met Bufkes als onze nieuwe cateringpartner kunnen we onze supporters een nog betere ervaring bieden tijdens de wedstrijden.”

De samenwerking gaat van start met ingang van het nieuwe voetbalseizoen. De samenwerking benadrukt het streven van zowel Bufkes als Fortuna Sittard naar kwaliteit en betrokkenheid bij hun gemeenschappen.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Bufkes is altijd trouw gebleven aan de principes’

Interview – Wie Bufkes zegt, zegt vooral rijk belegde broodjes. Het zijn broodjes die passen bij een Bourgondische levensstijl. Klanten krijgen daardoor ook waar voor hun geld, juist omdat de broodjes niet duur zijn geprijsd. En wellicht schuilt daarin ook het succes van de van oorsprong Limburgse formule. Maar mede-eigenaar en directeur Charles Sampers van Bufkes zegt over het succes ook: ...

Lees bericht


Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees berichtBufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht

43e locatie van Bufkes geopend in Heythuysen

Formulenieuws - Twee weken na de opening van de Bufkes-vestiging bij AVIA-tankstation in Ittervoort, opende dinsdag in Heythuysen een nieuwe Bufkes. De 43e-vestiging van Bufkes, dat voor het einde van het jaar de teller op 50 wil hebben.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid