Bunzl wint NL Packaging Awards 2020 met EcoCoolBox


Verkiezing  - Bunzl Retail & Industry heeft met de innovatieve EcoCoolBox de NL Packaging Awards 2020 in de categorie Webretail gewonnen. De NL Packaging Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die uitblinken in innovatie, creativiteit, techniek en ondernemerschap. De bekendmaking van de vakprijs voor de verpakkingsbranche vond in verband met het coronavirus op 12 november 2020 online plaats.

Het is voor de vijfde keer dag de NL Packaging Awards worden uitgereikt. In de 13 categorieën, waaronder Webretail en Food vers, worden de beste verpakkingen beloond met een award. Tijdens de online bekendmaking was Bunzl Retail & Industry één van de zeven genomineerden voor de

EcoCoolBox

Bunzl Retail & Industry won met de innovatieve EcoCoolBox: een milieuvriendelijke isolatieverpakking voor een effectieve bescherming van temperatuurgevoelige producten zoals vers- en diepgevroren producten. De isolatietechniek zorgt ervoor dat de inhoud lange tijd wordt beschermd tegen temperatuurinvloeden van buitenaf. Het is een volledig kartonnen koelbox en daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor de bekende EPS/EPP boxen. De EcoCoolBox is ontwikkeld  door Thermologistics Group en in samenwerking met Bunzl op de Nederlandse markt gebracht.

Bunzl Retail & Industry maakt onderdeel uit van Bunzl Plc, gevestigd in Londen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bunzl neemt AFL Groep BV over

Overname - Bunzl, de internationale, beursgenoteerde totaalleverancier van niet-handelsgoederen, voegt wederom een bedrijf toe aan het Nederlandse portfolio. Per 21 juli 2022 is AFL Groep BV, beter bekend als Logistiekconcurrent in Nederland en Logistiekdirect in België, onderdeel van Bunzl. Met deze overname verstevigt Bunzl de huidige positie in de industriële markt voor verbruiksartikelen in magazijn en logistiek.

Lees bericht


Bunzl Retail wekt eigen energie voortaan zelf op

Duurzaamheid - Bunzl Retail & Industry zorgt voortaan voor de eigen energie. Het bedrijf plaatste daarvoor 3.567 zonnepanelen op het dak van de locatie in Arnhem. Het bedrijf in verpakkingen en logistieke retailoplossingen, zet daarmee een volgende stap richting een duurzame toekomst.

Lees bericht


Winnaars bekend van de Bunzl Packaton 2021

Wedstrijd – De studenten Joyce, Santana en Maxime en Laura, Max en Dewi zijn winnaar geworden van de Bunzl Packaton 2021 met hun verpakkingsconcepten voor Sushi en een Stol. De wedstrijd voor de verpakkingsconcepten was uitgeschreven voor tweedejaars studenten van de opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch.

Lees berichtStudenten winnen ‘Bunzl Packaton’ met to-go-verpakking voor appelflappen

Innovatie - Bunzl Retail & Industry en HAS Hogeschool Den Bosch organiseerden begin deze week gezamenlijk de ‘Bunzl Packaton’. 19 studenten van de opleiding Food Design & Innovation kregen één schooldag de tijd om een nieuw duurzaam verpakkingsconcept te ontwikkelen voor appelflappen, gebak of een broodje to-go. Naast duurzaamheid vormde gemak en het reduceren van volume de drie criteria waarop de Annelies Clements ...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid