Burger King en De Vegetarische Slager komen met Veggie Pack(t)


Het veggie-pak dat gewonnen kan worden bij de actie van Burger King en De Vegetarische Slager

Actie – Om de 'Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel' te vieren lanceren Burger King en De Vegetarische Slager de Veggie Pack(t) link. Met deze actie nodigen zij consumenten uit om een pact te sluiten door een veggie-variant uit te proberen van iemands favoriete vleesburger.

De actie is opgezet omdat veel Nederlanders (51% volgens onderzoek, red.) wel minder vlees willen eten, maar in de praktijk toch minder vaak (minder dan 20%) die stap zetten. Een belangrijke reden zou zijn dat de plantaardige alternatieven niet lekker genoeg zijn. Daarom heeft Burger King samen met De Vegetarische Slager meer dan 20 veggieburgers gecreëerd die er net zo uitzien en smaken als echt vlees, aldus beide partijen. De Veggie Pack(t) link zorgt er voor dat mensen een pact met zichzelf sluiten door eenmalig het alternatief te kiezen. Bij het sluiten van een pact maak je kans op een Veggie Pack, dit is een one-of-a-kind fanny pack geschikt voor het festivalseizoen.

Burger King en De Vegetarische Slager werken al sinds 2019 samen toen de eerste plantaardige Burger werd geintroduceerd. Na de Plant-based Whopper volgden Long Chicken en Nuggets en later meer veggieburgers en veggie menu-opties.  Tegenwoordig zijn alle originele beefburgers bij Burger King Nederland verkrijgbaar in een veggie versie, zoals de Veggie X-tra Long Chili Cheese, de Double Cheeseburger XXL en de Big King XXL.

De Vegetarische Slager/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht


Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht


EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid