Cafetariaketen FEBO opent 28ste vestiging


Fastservicebedrijf - Cafetariaketen FEBO heeft een nieuwe locaties geopend aan de Zeilstraat in Amsterdam. Het is de 28ste vestiging van het Amsterdamse fastservicebedrijf. De eigenaren van de nieuwe FEBO vestiging zijn de heer en mevrouw Lucassen. Dit ervaren ondernemerspaar exploiteerden ook al 23 jaar met succes een FEBO-vestiging in Osdorp. Die vestiging moest echter de deuren sluiten door een brand eind vorig jaar. Naar alle waarschijnlijkheid is die sluiting tijdelijk. Met de vestiging in de Zeilstraat heeft de familie nu in ieder geval weer een locatie om handen, maar volgens Bennie Lucassen gaat er ook nog een FEBO-locatie komen in Osdorp. De vestiging aan de Zeilstraat ligt vlak bij plek waar het allemaal begon voor FEBO. Dennis de Borst, directeur en eigenaar van FEBO: “De vestiging in de Zeilstraat ligt vlakbij de locatie waar mijn opa in 1941 startte aan de Amstelveenseweg met de brood-en banketbakkerij Maison FEBO.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFEBO opent vijfde locatie met drive-through

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

Lees berichtKwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger

Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Lees bericht

FEBO opent tijdelijk ‘Valentijnsdag’-restaurant Maison FEBO

Formulenieuws - De FEBO op het Amsterdamse Stadionplein wordt speciaal voor Valentijnsdag omgetoverd tot romantisch restaurant. Maison FEBO is een ode aan de eerste vestiging die grondlegger Johan Izaäk de Borst in 1941 startte. Om hem te eren is ook een receptuur van hem ingezet waardoor de chocoladebitterbal weer verkrijgbaar is.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid