Carlijn Groen- Wijnmalen vertrekt als director food bij Horecava


Carlijn-Groen-Wijnmalen vertrekt bij de Horecva

Horecava - Na tien jaar RAI en Horecava neemt Carlijn Groen- Wijnmalen afscheid van haar rol director food Horecava. Zij vindt het tijd om een ander pad te bewandelen en vertrekt bij de beursorganisator van Nederlandse grootste horecabeurs.

In een persoonlijke boodschap geeft zij aan dat zij dankzij het vertrouwen van RAI Amsterdam al die jaren met plezier en gedrevenheid heeft mogen bouwen aan het merk Horecava. “Ik heb een eigen business kunnen runnen onder de vleugels van de RAI. Een team gebouwd, strategie en concepten vormgeven, relaties aangegaan en ben continue blijven uitbouwen. Er zijn samenwerkingen gecreëerd met de markt waardoor Horecava alles wat er in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen speelt reflecteert en gidst naar een vruchtbare toekomst”, aldus Groen-Wijnmalen.

Sterk merk

Volgens Groen-Wijnmalen is de Horecava is inmiddels uitgegroeid tot een sterk en leidend merk en zal alleen maar sterker worden. Het is dus ook niet de Horecava die haar tot de keuze van vertrek brengt, maar persoonlijke omstandigheden. “Dit voor mij het juiste moment om afscheid te nemen.” Zij heeft de overtuiging dat het team, dat haar werkzaamheden ook heeft opgevangen tijdens haar zwangerschap, weer volop aan de slag gaat met de voorbereidingen van de horecabeurs in januari 2023.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten HANOS Gouden Koksmuts bekend

Wedstrijd - De finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn Hotel Restaurant Het Roode Koper, Restaurant Flore, Restaurant Moustique en Passy Events. Zij werden gekozen tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam. Daar streden de deelnemers om een plek in de finale die plaats zal vinden op maandag 9 januari 2023 tijdens de HORECAVA.

Lees berichtENJAY overall winnaar Horecava Innovation Award 2022

Horecava Awards – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2022 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2022 is ENJAY. Het bedrijf won de prijs met een energie-terugwin systeem dat zorgt voor een lagere energierekening voor veel horecabedrijven. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos werd Ozarka, die met hun herbruikbare producten en gesloten circulair systeem een oplossing biedt in de strijd tegen afval.

Lees berichtOok volgend jaar geen Horecava

Vakbeurzen - De organisatie achter Horecava heeft in overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. De huidige situatie in de branche maakt de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk, zo laat de organisatie weten.

Lees bericht

Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend

Vakbeurzen – De Horecava als beurs mag dan op het geplande moment niet doorgaan, de Horecava Innovation Award wel. Een jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid