Cateraar Eurest heeft eerste opblaasbare foodtruck
Catering - Een opblaasbare foodtruck waarin ook werkelijk gewerkt kan worden. Cateraar Eurest heeft deze innovatie onlangs gepresenteerd, volgens Facto, het plaform voor de foodprofessional. Foodtrucks zijn bijzonder populair, maar ze kunnen niet overal worden ingezet. Ook niet in gebouwen, vanwege de beperkte vloerbelasting. Maarten Willemsen, Manager Operations Leisure & Campus Services bij Eurest laat weten door te kijken wat wél mogelijk is, Eurest op het idee is gekomen van de opblaasbare foodtruck gekomen. “Een wereldprimeur waar we ontzettend trots op zijn, en waar we onze klanten echt mee hebben verrast,” aldus zijn reactie bij Facto. De foodtruck kan net als een normale foodtruck worden gebruikt, alleen kan er niet worden gekookt op open vuur. De cateraar is naast de eerste opblaasbare foodtruck bezig met het ontwikkelen van nog drie andere modellen. Deze modellen worden binnenkort geïntroduceerd. Bron: Facto Catering - Een opblaasbare foodtruck waarin ook werkelijk gewerkt kan worden. Cateraar Eurest heeft deze innovatie onlangs gepresenteerd, volgens Facto, het plaform voor de foodprofessional. Foodtrucks zijn bijzonder populair, maar ze kunnen niet overal worden ingezet. Ook niet in gebouwen, vanwege de beperkte vloerbelasting. Maarten Willemsen, Manager Operations Leisure & Campus Services bij Eurest laat weten door te kijken wat wél mogelijk is, Eurest op het idee is gekomen van de opblaasbare foodtruck gekomen. “Een wereldprimeur waar we ontzettend trots op zijn, en waar we onze klanten echt mee hebben verrast,” aldus zijn reactie bij Facto. De foodtruck kan net als een normale foodtruck worden gebruikt, alleen kan er niet worden gekookt op open vuur. De cateraar is naast de eerste opblaasbare foodtruck bezig met het ontwikkelen van nog drie andere modellen. Deze modellen worden binnenkort geïntroduceerd. Bron: Facto
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Karma Kebab-oprichter Hidde Stolkwijk legt taken neer
Persoonlijk - Hidde Stolkwijk, één van de oprichters van vegan foodconcept Karma Kebab, heeft besloten zijn taken per eind mei neer te leggen. Wat hij hierna gaat doen is niet bekend. Stolkwijk maakt zijn vertrek bekend op Linkedin.
Lees berichtCompass en InstockMarket schalen samenwerking op
Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.
Lees berichtNederland Vleesland bij opening Dutch Food Week
Actie - Een lekker stukje vlees wordt zeer gewaardeerd. Dat bleek vrijdag 7 oktober bij de speciale voorproefmarkt in hartje Den Bosch waarmee Dutch Food Week van start ging. Al enkele uren voor het evenement eindigde, waren alle traktaties zoals grillworst, pulled pork en hamburgers tot de laatste kruimel en vezel uitgedeeld, laat Nederland Vleesland weten.
Lees berichtCompass Group nieuwe cateringpartner ProRail
Catering – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.
Lees bericht‘NuLa wordt nieuwe koers Compass Group Nederland’
Facilitair - Compass Group gooit het roer om en gaat serieus werk maken van ‘zero waste’. Het zogenaamde NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint), dat binnen Westpac Bank Sydney in Australie succesvol werd geïntroduceerd, en gisteren ook in Nederland werd gelanceerd, maakt hier belangrijk onderdeel vanuit.
Lees berichtEurest chefs koken voor Rotterdammers met kleine beurs
Initiatief – Een aantal koks van cateraar Eurest staan sinds gisteren weer in de keuken. Dagelijks koken zij 200 maaltijden voor Stichting Isaak & de Schittering. Deze Rotterdamse stichting zet zich in voor armoedebestrijding.
Lees bericht