Cateraar Vitam verhuist naar groter pand


Catering – Op 20 december verhuist VITAM haar servicekantoor naar een nieuwe locatie aan de Burgemeester Burgerslaan in Den Bosch. Na 16 jaar werd het ‘Schijndelse jasje’ te krap voor de Brabantse cateraar en volgde de zoektocht naar een nieuwe – circulaire - locatie. De verhuizing is noodzakelijk door de groei van de organisatie. Inmiddels is gestart met de verbouwing die  - volledig in lijn met Vitam’s visie ‘vitale mensen in een vitale wereld’ - geënt is op de nieuwste inzichten op werkplekken én met gebruik van circulaire materialen en producten. De cateraar – met inmiddels meer dan 250 restaurants door heel Nederland – vond een pand langs de A2 in Den Bosch Deze locaties worden dagelijks bezocht door zo’n 34.000 gasten. Vitam vestigd zich in het nieuwe pand samen met de zusterbedrijven binnen de JHB Group, waar het onderdeel vanuit maakt. Bron: @FoodClicks Catering – Op 20 december verhuist VITAM haar servicekantoor naar een nieuwe locatie aan de Burgemeester Burgerslaan in Den Bosch. Na 16 jaar werd het ‘Schijndelse jasje’ te krap voor de Brabantse cateraar en volgde de zoektocht naar een nieuwe – circulaire - locatie. De verhuizing is noodzakelijk door de groei van de organisatie. Inmiddels is gestart met de verbouwing die  - volledig in lijn met Vitam’s visie ‘vitale mensen in een vitale wereld’ - geënt is op de nieuwste inzichten op werkplekken én met gebruik van circulaire materialen en producten. De cateraar – met inmiddels meer dan 250 restaurants door heel Nederland – vond een pand langs de A2 in Den Bosch Deze locaties worden dagelijks bezocht door zo’n 34.000 gasten. Vitam vestigd zich in het nieuwe pand samen met de zusterbedrijven binnen de JHB Group, waar het onderdeel vanuit maakt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees bericht


Vitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht


Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid