Catering club VOCC in gesprek met vijftal nieuwe leden


Catering – De Vereniging van Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) vierde donderdag het tweejarig bestaan en maakte melding ter gelegenheid daarvan met een vijftal nieuwe leden in gesprek te zijn. Welke dat zijn werd niet bekend gemaakt. Het ledenaantal van de vereniging voor kleinere cateraars is nu vijftien. Volgens voorzitter Ruud Baljé van de VOCC wordt bewust gekozen voor een gematigde, maar gestage groei. “Nieuwe leden moeten ons ook als vereniging iets kunnen brengen en ook de omvang van de nieuwe leden wordt zorgvuldig afgewogen.” Baljé ging in zijn toespraak in op de problemen die een startende vereniging kent. “Sommige projecten zijn gelukt, andere niet, maar het vertrouwen is gebleven,” aldus de voorzitter. Om de communicatie verder te verbeteren wordt een nieuwe website geopend, waarvan de outlines tijdens het bestuursoverleg zijn getoond. Op de site is straks alle benodigde verenigings- en branche-informatie te vinden. Speerpunt het afgelopen jaar en komend jaar is de ondertekening geweest en het proces van implementatie van de Code Verantwoord Marktgedrag, waar de voorbereidingen bij de 450 opdrachtgevers van de VOCC-leden inmiddels zijn gestart. Daarnaast werd door voorzitter Baljé even stilgestaan bij het binnenhalen van de grootste Nederlandse onderwijscontract bij de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam door de VOCC-leden Cormet catering en WeCanteen. “Wij als vereniging zullen ze daarbij steunen, door te werken aan kaders waarbinnen durf, eigentijds en innovatief ondernemerschap kans van slagen krijgt.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

Meinders start met Your Food Moments onbemande catering

Catering - Meinders Catering start 1 september het nieuwe cateringconcept Your Food Moments. Deze onbemande foodmarket is geschikt voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. Voor de gebruikers is het cateringconcept 24/7 open. Het assortiment biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

Lees bericht

Horecasector zwaar getroffen in eerste kwartaal 2020

Omzetcijfers - De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De omzetdaling was de eerste in zeven jaar tijd. Dat meldt het CBS.

Lees bericht


The Food-Line-up komt met Table for 2 op iconische plekjes

Creatief - Dineren op de dansvloer, ‘food-biechten’ en vijfgangen toetjes op bijzondere plekken in Amsterdam. Dat is wat d Food-Line-up gaat organiseren samen met een aantal chef-koks als de horeca per 1 juni weer gedeeltelijk open mag. Maar omdat het cateringbureau ook nog veel iconische plekken in de stad leeg ziet staan, wil het bureau deze bijzondere locaties inzetten voor een...

Lees bericht

Veneca vraagt 100 miljoen extra steun voor cateraars

Interview – De cateringsector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Samen met andere sectoren in de foodketen wordt gekeken naar de consequenties voor de bedrijven en trekt de branchorganisatie samen op waar het kan en nodig is. Voorzitter Kees van der Waaij van Veneca, de brancheorganisatie van contractcateraars: “Goed om te weten waar iedereen mee bezig is en het wordt hoog...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid