Cateringconcept Grab & Co telt inmiddels drie locaties


Foto bij: Jan Willem Houweling

Bedrijfscatering - Grab & Co, het cateringconcept van online supermarkt Telesuper (de B2B-tak van Coop Supermarkten) en cateraar Leo – Love Good Food, heeft naast de pilotloatie in Almere, ook twee vestigingen van de minimarket operationeel, bij bedrijven in Leiden en Amstelveen. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt.

In het e-commercecenter van Coop en Telesuper in Almere was de eerst Grab & Co ingericht. Deze locatie geldt tevens als locatie waar geïnteresseerde bedrijven kunnen komen bekijken of het onbemande concept iets voor hun restaurant is.

Flexibiliteit

Johan Dekker, directeur van Telesuper en een van de initiatiefnemers van Grab &Co: “Bij het ontwikkelen van Grab &Co was flexibiliteit het allerbelangrijkste. Daarom is het concept modulair en eenvoudig op te schalen én heb je al een Grab &Co met een contractperiode vanaf 12 maanden.” Alle onderdelen in het shopconcept staan op wielen, zodat het het gemakkelijk is aan te passen aan wijzigende omstandigheden. De basis is een Grab &Co instapmodel dat dertig lunchgebruikers kan bedienen. Dekker: “Bedrijven kunnen het instapmodel naar wens aanvullen met extra onderdelen, zoals een heat station en soepmeubel. Ook op het gebied van service bieden we een divers pallet, zoals een baristaservice en een hostess-/receptieservice. Die zorgen voor maximale beleving.”

Assortiment op maat

Het Grab &Co-assortiment past zich aan de wensen van het bedrijf aan, omdat niet elk bedrijf hetzelfde is. Peter van Ee, directeur van cateraar Leo – Love Good Food en mede-oprichter van Grab &Co: "Omdat alle producten voorverpakt zijn, kunnen medewerkers ook maaltijden of producten voor thuis meenemen. Als bedrijf is dat een mooie extra service om aan te kunnen bieden aan het personeel."

Nieuwe vorm

Grab &Co speelt in op de verandering die de coronacrisis teweeg heeft gebracht in de bedrijfscatering. Van Ee: “Gelukkig mogen medewerkers vanaf eind juni weer naar kantoor, maar de verwachting is dat zij ook deels thuis blijven werken. De manier waarop vóór corona invulling werd gegeven aan de bedrijfscatering is dan misschien niet meer geschikt of rendabel. Grab &Co sluit aan bij deze ontwikkelingen, met een voordelig, onbemand, modulair concept. We zijn supertrots dat we de eerste drie vestigingen hebben geopend.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht


Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Gebruik creditcards vaak ongewenst bij retail in Nederland

Betaalmethode - Het gebruik van creditcards in Nederlandse supermarkten en conveniencestores ligt Europees gezien laag. Opmerkelijk want veel Nederlanders betalen wel in het buitenland met hun creditcard. Amper 2,5 procent van de kassabetalingen in Nederland wordt afgerekend met een creditcard.

Lees bericht



Boon Food Group neemt twee Coop supermarkten over

Formulenieuws - Boon Food Group B.V. te Dordrecht heeft overeenstemming bereikt met Coop en de familie Schouten in Uddel over de overgang naar Boon’s Markt. Tevens heeft Boon Food Group overeenstemming bereikt over de overname van de Coop in Stompwijk ( gemeente Leidschendam). Hier zal een Boon’s Dagmarkt gevestigd worden.

Lees bericht

Dagbesteding zorgorganisatie Triade Vitree bij Telesuper

Zorg - Sinds kort werken er cliënten van zorgorganisatie Triade Vitree bij Telesuper. Vol enthousiasme storten de cliënten zich op de taken in het distributiecentrum. Voor beide partijen een win-win-situatie: Telesuper is blij met de extra handjes en Triade Vitree met de ervaring die de cliënten opdoen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid