Cateringconcept Grab & Co telt inmiddels drie locaties


Foto bij: Jan Willem Houweling

Bedrijfscatering - Grab & Co, het cateringconcept van online supermarkt Telesuper (de B2B-tak van Coop Supermarkten) en cateraar Leo – Love Good Food, heeft naast de pilotloatie in Almere, ook twee vestigingen van de minimarket operationeel, bij bedrijven in Leiden en Amstelveen. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt.

In het e-commercecenter van Coop en Telesuper in Almere was de eerst Grab & Co ingericht. Deze locatie geldt tevens als locatie waar geïnteresseerde bedrijven kunnen komen bekijken of het onbemande concept iets voor hun restaurant is.

Flexibiliteit

Johan Dekker, directeur van Telesuper en een van de initiatiefnemers van Grab &Co: “Bij het ontwikkelen van Grab &Co was flexibiliteit het allerbelangrijkste. Daarom is het concept modulair en eenvoudig op te schalen én heb je al een Grab &Co met een contractperiode vanaf 12 maanden.” Alle onderdelen in het shopconcept staan op wielen, zodat het het gemakkelijk is aan te passen aan wijzigende omstandigheden. De basis is een Grab &Co instapmodel dat dertig lunchgebruikers kan bedienen. Dekker: “Bedrijven kunnen het instapmodel naar wens aanvullen met extra onderdelen, zoals een heat station en soepmeubel. Ook op het gebied van service bieden we een divers pallet, zoals een baristaservice en een hostess-/receptieservice. Die zorgen voor maximale beleving.”

Assortiment op maat

Het Grab &Co-assortiment past zich aan de wensen van het bedrijf aan, omdat niet elk bedrijf hetzelfde is. Peter van Ee, directeur van cateraar Leo – Love Good Food en mede-oprichter van Grab &Co: "Omdat alle producten voorverpakt zijn, kunnen medewerkers ook maaltijden of producten voor thuis meenemen. Als bedrijf is dat een mooie extra service om aan te kunnen bieden aan het personeel."

Nieuwe vorm

Grab &Co speelt in op de verandering die de coronacrisis teweeg heeft gebracht in de bedrijfscatering. Van Ee: “Gelukkig mogen medewerkers vanaf eind juni weer naar kantoor, maar de verwachting is dat zij ook deels thuis blijven werken. De manier waarop vóór corona invulling werd gegeven aan de bedrijfscatering is dan misschien niet meer geschikt of rendabel. Grab &Co sluit aan bij deze ontwikkelingen, met een voordelig, onbemand, modulair concept. We zijn supertrots dat we de eerste drie vestigingen hebben geopend.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsPLUS en COOP als één coöperatie verder onder de naam PLUS

Fusie – De supermarktorganisaties PLUS en COOP hebben overeenstemming bereikt over voorgenomen fusie en willen gezamenlijk verder onder de naam PLUS. Dor de voorgenomen fusie ontstaat de op twee na grootste servicesupermarkt van Nederland met circa 550 winkels en een marktaandeel van ruim 10%.

Lees bericht

Coop/Telesuper en Leo - Love Good Food starten Grab &Co

Bedrijfscatering - De ‘C’ in plaats van de ‘G’ in de naam Grab &Co is geen spelfout. De ‘C’ is namelijk afkomstig van het woord Coop. Sinds kort hebben online supermarkt Telesuper (onderdeel van Coop) en cateraar Leo - Love Good Food elkaar gevonden in een nieuw bedrijfscateringconcept Grab &Co. De eerste locatie is een feit.

Lees bericht

Markt voor minimarkets bij bedrijfscatering groeit fors door

Bedrijfscatering - Minimarkets als oplossing voor de nieuwe bedrijfscatering maken een exponentiele groei door. De combinatie AH/Selecta heeft nu twintig locaties omgebouwd, alleen zijn die locaties nog niet allemaal operationeel. PURA GO heeft er momenteel meer dan vijftien in bedrijf en daar komen er binnenkort een aantal bij, voor eind juni draaien er meer dan 20 PURA GO’s.

Lees bericht


Telesuper bezorgt binnenkort alle online bestellingen Coop-filialen

Interview - Telesuper is een betrekkelijk jonge speler op de markt van boodschappenbezorging, maar wel eentje die fors groeit. Gestart met de bezorging van het Coop-assortiment bij zorginstellingen, kinderdagverblijven en kleinere bedrijfslocaties, gaat het e-commerce bedrijf dit jaar de thuisbezorging regelen voor alle Coop-filialen. En dat vanuit een nieuw duurzaam dc in Almere.

Lees bericht

Coop lanceert nieuwe website passend bij groeiambitie

Supermarkten - Coop Supermarkten lanceert maandag 9 februari een vernieuwde website. De site is beter ingericht op het online doen van boodschappen. De coöperatieve supermarktorganisatie ontwikkelde een design dat past bij het marktaandeel en de groeiambities, maar vooral bij de wensen en eisen van de klant.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid