Centrumgebouw Beekse Bergen bereikt hoogste punt


Hoogste punt van het nieuwe Centrumgebouw van Vakantiepark Beekse Bergen is bereikt

Leisurepark – Op Vakantiepark Beekse Bergen werd vrijdag het hoogste punt van het nieuwe centrumgebouw is bereikt. Samen met de bouwvakkers werd dit moment met Brabantse worstenbroodjes door general manager Maikel Claassens gevierd.

In het nieuwe pand, dat wordt gebouwd rond de thema's strand, natuur en water, komen een restaurant, zwembad, snackbar en de verhuurbalie van fietsen en boten. Daarnaast komen er nog een animatieruimte met podium, indoorspeeltuin en multifunctionele zaal. De receptie, die nu nog aan het begin van het vakantiepark zit, verhuist eveneens naar het nieuwe gebouw en ook de supermarkt wordt herbouwd. “We zijn ontzettend blij dat de bouw zo vlot verloopt. Dat we nu dit punt hebben bereikt, is fantastisch. We hebben dan ook goede hoop dat het gebouw ruim voor de zomer in gebruik kan worden genomen", aldus Claassens.

De bouw van het nieuwe centrumgebouw begon eind vorig jaar. Het pand komt op dezelfde plek als de voorganger, dat in juni door brand werd verwoest.

Bron: Beekse Bergen/@FoodClicks

In het gebouw keren de supermarkt, het restaurant en de snackbar terug
Het nieuwe gebouw ligt direct aan het strand in het vakantiepark

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsLockdown kost horeca 200 miljoen omzet per week

Analyse – Elke week in harde lockdown kost de horeca circa 200 miljoen euro omzet, zo blijkt uit berekeningen van ABN AMRO. De horeca kampt bovendien met enorme personeelstekorten, waarbij de uitstroom van gekwalificeerd horecapersoneel – als gevolg van de nieuwe gedwongen sluiting – alleen maar groter wordt.

Lees bericht
ABN AMRO verwacht dit jaar herstel vrijetijdseconomie

Leisure – De vrijetijdseconomie heeft een ongekend zwaar jaar achter de rug, maar vanaf de tweede helft van dit jaar treedt herstel op. Die verwachting noteert ABN AMRO in Sectorprognose Leisure 2021/2022. Maar zo waarschuwt de bank, het herstel verloopt moeizaam.

Lees bericht

FSIN: ‘Schade lockdown en crisis ongelijk verdeeld’

Analyse  - Binnen Foodservice is de schade van de lockdown en de coronacrisis zeer ongelijk verdeeld. Zakenhotels, catering, bedrijven in de Randstad, travel en horecabedrijven met weinig (buiten)ruimte worden het hardst geraakt. Minder hard getroffen worden leisurehotels, horeca met veel (buiten)ruimte, horeca in toeristische gebieden, fastservice en pompshops.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid