Charles Sampers weg bij Van Melik Food Groep en Bufkes


Charles Sampers vertrekt na 34 jaar uit de directie van Van Melik Food Groep en bij Bufkes

Persoonlijk - Van Melik Food Groep neemt na 34 jaar afscheid van Charles Sampers. Sampers was niet alleen directielid van Van Melik Food Groep, maar ook voorman van het foodserviceconcept Bufkes. Dit laat het Limburgse foodbedrijf maandag weten.

Na een indrukwekkende loopbaan bij Van Melik Food Groep neemt Charles Sampers nu afscheid van de organisatie. Wat de precieze achtergronden zijn, is niet bekend gemaakt. Sampers heeft wel gedurende zijn jarenlange betrokkenheid een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Zo stond hij aan de wieg van het Bufkes concept en droeg hij voor deze formule, naast de slagerijen ook de verantwoordelijkheid.

40 vestigingen

Bufkes is een formule van Van Melik Food Groep in Hoensbroek, een slagerijbedrijf in Limburg. Met hun slagerijen staat Van Melik bekend om hun kwaliteitsvlees en ambachtelijke gerechten. Vanuit het slagerijbedrijf is in 1996 het broodjesconcept 'Bufkes' ontstaan en steeds verder uitgebreid. In eerste instantie als shop-in-shopconcept, later ook als zelfstandige lunchrestaurants. Inmiddels zijn er meer dan 40 Bufkes vestigingen te vinden als zelfstandige locaties, maar ook als shop-inshop binnen tankstations.

Van Melik laat weten dat Charles Sampers met een enorme toewijding en loyaliteit zich heeft ontwikkeld tot een gewaardeerde vakgenoot en compagnon. In een toelichting: "We kijken terug op een periode van bijzondere samenwerking en goede resultaten. Het is met een gevoel van waardering en respect dat wij Charles de ruimte geven om een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan aan te gaan”. De overige directieleden en compagnons, Marcel Maas, Patrick Dreezens, Paul Krekels en Peter Krekels laten verder nog weten dat zij dankbaar zijn voor ‘zijn expertise, toewijding en inzet’. Die kwaliteiten van Sampers hebben het bedrijf geholpen om grote stappen voorwaarts te zetten.

Bron: Van Melik Food Groep/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ron Gastrobar geopend in Kriterion Studentenpomp

Tankstation – In Kriterion Studentenpomp in Amsterdam is dinsdag de pop-upstore van Ron Gastrobar geopend. De toko met verse producten van chef-kok Ron Blaauw blijft twee weken staan ter promotie van de ‘ready to heat’ maaltijden, die ook in het tankstation verkrijgbaar zijn. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van Ron Gastrobar.

Lees bericht

{if '1' == '1'}


{if '2' == '1'}


{if '3' == '1'}

Alex Miller nieuwe CEO Alimentation Couche-Tard

Benoeming - De Raad van Bestuur van Alimentation Couche-Tard Inc. heeft Alex Miller benoemd tot tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer. Hij gaat de functies bekleden met ingang van 6 september 2024. Miller is momenteel de Chief Operating Officer van de onderneming, die in Nederland de tankstations van TotalEnergies-locaties exploiteert en ombouwt naar Circle K.

Lees bericht

{if '4' == '1'}


Beta wordt Drive: dé brancheclub voor retail langs de weg

Tankstations - Belangenverenging Energie- en Tankstations (BETA) heet vanaf dinsdag 12 juni Drive, de retail infrastructuur vol energie. Dat laat de belangenvereniging weten op de eigen website, die ook volledig in de nieuwe look-and-feel van Drive is te zien. De belangenvereniging heeft tot de transformatie besloten tijdens de algemene ledenvergadering op landgoed Oranjerie Hydepark in Doorn.

Lees bericht

{if '5' == '1'}

‘Bufkes is altijd trouw gebleven aan de principes’

Interview – Wie Bufkes zegt, zegt vooral rijk belegde broodjes. Het zijn broodjes die passen bij een Bourgondische levensstijl. Klanten krijgen daardoor ook waar voor hun geld, juist omdat de broodjes niet duur zijn geprijsd. En wellicht schuilt daarin ook het succes van de van oorsprong Limburgse formule. Maar mede-eigenaar en directeur Charles Sampers van Bufkes zegt over het succes ook: â€...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid