Chateau Viande neemt Dutch Meat Service over


Overname - Chateau Viande Group BV uit Soest en Utrecht, onderdeel van de SVE Group BV, gaat vanaf 4 januari 2021 een eenheid vormen met Dutch Meat Service BV uit Almere. Met de acquisitie van Dutch Meat Service BV vergroot Chateau Viande de afzet richting retail, horeca en de zorg.

De overname betekent een aanzienlijke versterking van de vers vlees positie van Chateau Viande en vergroot de afzetmogelijkheden op het gebied van convenience producten. Het rund- en varkensvlees assortiment van Dutch Meat Service wordt vers geportioneerd en zijn daarna gereed om te bereiden. Het assortiment wordt ook gegaard aangeboden om te assembleren en te verwarmen.  Het aanbod van Dutch Meat Service blijft onveranderd, alleen worden deze verder voortgezet door Chateau Viande in Utrecht onder leiding van huidig Dutch Meat Service directeur Kees Walst.

Sterke groei

Door de integratie van Kokreateur Vleeswaren en Bobeldijk Vleesproducten binnen de bedrijven Chateaubriand in Soest en Ruitenburg in Utrecht, is Chateau Viande sinds begin 2019 als organisatie sterk gegroeid. Beide locaties zijn onlangs compleet vernieuwd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid