Chateau Viande neemt Heldens Tartaar & Filets over


Overname - De Chateau Viande Group BV (onderdeel van de SVE Group BV) met vestigingen in Soest en Utrecht neemt per 1 maart 2021 de Heldens Tartaar & Filets activiteit over.

De acquisitie zorgt voor en aanzienlijke versterking van de afzet van Chateau Viande naar de horeca-, de zorg-, en haar retailpartners. Het Heldens Tartaar & Filets assortiment wordt op hetzelfde hoge niveau voortgezet en wordt vers bevroren geleverd.

De afzet en innovaties in het filet americain segment passen binnen de Chateau Viande groeistrategie. De producten van Heldens worden geheel volgens de bekende productkenmerken en recepten overgenomen en voortgezet door Chateau Viande in Utrecht.

Vanaf 2019 is de Chateau Viande organisatie sterk gegroeid door de integratie van Kokreateur, Bobeldijk vleesproducten en Dutch Meat Service binnen de bedrijven Chateaubriand in Soest en Ruitenburg in Utrecht. De bedrijven in Soest en Utrecht zijn compleet vernieuwd, efficiënt en ingericht volgens de laatste maatstaven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Chateau Viande neemt Dutch Meat Service over

Overname - Chateau Viande Group BV uit Soest en Utrecht, onderdeel van de SVE Group BV, gaat vanaf 4 januari 2021 een eenheid vormen met Dutch Meat Service BV uit Almere. Met de acquisitie van Dutch Meat Service BV vergroot Chateau Viande de afzet richting retail, horeca en de zorg.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid