Chef’s table ‘Taste of Horecava by Gault&Millau’


De Chefs Table, als onderdeel van Taste of Horecava, biedt plaats aan ongeveer 30 gasten per sessie

Vakbeurzen - In samenwerking met de culinaire gids Gault&Millau organiseert Horecava een Chef’s Table, waarbij topchefs hun vaardigheden tonen aan een select gezelschap van horecaprofessionals.

De Chefs Table, als onderdeel van Taste of Horecava, biedt plaats aan ongeveer 30 gasten per sessie, waarbij diverse tijdsloten gedurende de dag worden ingevuld door topchefs en hun teams. De setting is ontworpen om de bezoekers een ultieme beleving te geven, waarbij zij letterlijk een kijkje in de keuken kunnen nemen. Rondom de Chef’s Table zijn er outlets voor partners en leveranciers die hun producten en diensten presenteren.

Tijdens Horecava 2025 worden trends en ontwikkelingen in de horeca uitgelicht, waaronder technologische innovaties zoals moleculaire gastronomie, 3D-printing en de groeiende populariteit van fusion gerechten en wereldkeukens. Daarnaast wordt er sterk gefocust op lokale en seizoensgebonden ingrediënten, met aandacht voor unieke en onvergetelijke eetervaringen.

Dit event versterkt het culinaire karakter van Horecava en biedt bezoekers een prachtige gelegenheid om te ontdekken waar de culinaire horeca in de toekomst naartoe gaat. Voor Gault&Millau biedt de samenwerking een unieke kans om zich nog sterker te profileren als dé culinaire gids voor de horeca. Het evenement biedt een uitgelezen platform om de banden met topchefs, horecaprofessionals en leveranciers te verdiepen, en hun positie als trendsetter in de culinaire wereld te bevestigen.

Bron: Horecava/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

burgerme lanceert nieuw virtueel merk YAY FRY-DAY

Formulenieuws - burgerme heeft de lancering aangekondigd van een virtuele merk: YAY FRY-DAY. Het virtuele merk is gericht op gefrituurde kip biedt de franchisenemers de kans twee merken vanuit één keuken de exploiteren, waardoor er een breder publiek kan worden bereikt. De komst van het nieuwe merk wordt gemeld door de Nationale Franchise Gids.

Lees bericht


CrowdAboutNow groeit 50% in eerste zes maanden

Financiering - Crowdfunding platform CrowdAboutNow, dat het kleinbedrijf financiert met behulp van hun klanten en fans, heeft in het eerste halfjaar van 2024 11 miljoen gefinancierd. Dit is een record voor het platform en een groei van 50% ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt het financieringsplatform maandag in een bericht.

Lees bericht


Udo Delfgou nieuwe algemeen directeur KHN

Benoeming - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) laat weten dat Udo Delfgou per 1 oktober aantreedt als de nieuwe algemeen directeur van de branchevereniging voor de horeca. Hij volgt in die functie Dirk Beljaarts op, die recent benoemd is in het huidige kabinet als minister van Economische Zaken. Delfgou heeft veel bestuurlijke ervaring.

Lees berichtInstock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel

Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid