Chiqueolatte opent achtste vestiging in Den Haag


Formulenieuws - Chiqueolatte aan het Lange Voorhout in Den Haag is geopend. Het wordt de derde vestiging die in 2021 open gaat in Nederland en zet de teller van alle Chiqueolatte’s wereldwijd op acht. Chiqueolatte heeft vestigingen in Nederland, Luxemburg, Chicago (VS) en Dubai (VAE).

Chiqueolatte is een shopconcept dat een espressobar, lunchroom en restaurant met elkaar combineert. Directeur Eelco van de Glind: “We bieden onze gasten een warme omgeving in een stijlvolle setting, waar we de gehele dag 'food & drinks to feel good' serveren met een verhaal”.

Dat verhaal bestaat uit het aanbieden van producten waarmee een bijdrage geleverd kan worden naar een duurzame keten. Zo wordt er koffie geschonken waar de koffieboer een goede inkoopprijs voor krijgt en wordt door direct trade de vrouwelijke koffie boerinnen in Rwanda gesteund.

Chiqueolatte heeft in Nederland naast de locatie in Den Haag vestigingen in Amsterdam, Rotterdam , Utrecht en Breda.

Bron: Chiqueolatte/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsBakery Café Kottier wordt Trumpi Time XL

Lunchroom – Trumpi Time, de lunchroomformule van voormalig tankstationhouder Trumpi in Breda, krijgt een derde locatie. De locatie komt op de plaats waar Bakery Café Kottier is gevestigd. Vanwege de oppervlakte van de locatie gaat het een Trumpi Time XL worden.

Lees bericht
Petrolondernemer Trumpi start lunchroom Trumpi Time

Lunchroom – Trumpi Time, zo heet de nieuwste bedrijfsactiviteit van de familie Trumpi, een koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. Donderdag 1 april ging de eerste lunchroom aan de Nieuwe Haagdijk open in Breda. 1 mei volgt de tweede vestiging aan de Nieuwe Kadijk, eveneens in Breda.

Lees bericht

Bagels & Beans krijgt nieuwe mede-eigenaar

Formulenieuws - Bagels & Beans heeft een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio is Lizan van der Pol, ruim twaalf jaar werkzaam bij het bedrijf en verantwoordelijk voor businessdevelopment, als derde lid toegetreden tot de directie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid