CIRFOOD nieuwe cateraar van NWO


“We zijn blij met de twee nieuwe locaties van NWO”, zegt Fred Hegt, operationeel directeur van CIRFOOD. “Het bevestigt wederom dat we aansluiten bij de wens van onze opdrachtgevers, daarnaast draagt de welkome komst van NWO bij aan de groeidoelstellingen en onze ambities. Als horecadienstverlener werken we hard om te groeien. Met onder meer Talpa, KPN, Vitens en nu dus ook NWO begint ons portfolio in de B&I mooi vorm te krijgen.” Bij de aanbesteding stonden een duurzaam, internationaal assortiment centraal in combinatie met het samenwerken met lokale leveranciers. Dit zijn zaken waarop CIRFOOD voorsorteert, en waar NWO volgens eigen zeggen enthousiast over is. “NWO wil stappen zetten in de ontwikkeling naar een zo goed mogelijke duurzame en circulaire dienstverlening. De manier van ondernemen van CIRFOOD sluit daarbij aan. Wij willen betaalbare en gezonde voeding voor onze medewerkers en onze gasten, waarbij tegelijkertijd aandacht is voor mens en milieu en onze planeet zoveel mogelijk wordt ontzien.”

Duurzame koploper

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn ingebed in de bedrijfsvoering van CIRFOOD. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf is ontstaan als een coöperatie van kleine lokale ondernemers. Zij hechten veel belang aan samenwerken, duurzaam omgaan met grondstoffen, zorg voor het landschap, stimulering van de regionale economie en eerlijke prijzen. Het ambitieuze duurzaamheidsprogramma van CIRFOOD Nederland sluit hierop aan en is hiervoor beloond in december 2022 met het Ecovadis Platinum certificaat.

Bron: @FoodClicks

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

Swinkels ontvangt ‘duurzaamste brouwerij award’

Award - Bij de World Beer Awards heeft Swinkels Family Brewers de titel ‘Sustainable brewery of the year’ gewonnen. In de Icons of Beer-competitie, een internationale organisatie die ook jaarlijks de beste bieren waardeert, worden brouwerijen geprezen die hun stempel op de bierindustrie drukken. De jury beoordeelt hierbij brouwerijen op hun innovativiteit en inzet op het gebied van duurzaamheid.

Lees berichtMarkies nieuwe cateraar van Deltion College in Zwolle

Catering - Markies Catering is sinds begin september de nieuwe cateraar van het Deltion College in Zwolle. Studenten en medewerkers van het ROC kunnen terecht bij drie restaurants, een koffiecorner en gebruik maken van andere cateringservices. Een gezond en duurzaam assortiment stond centraal in de aanbesteding.

Lees bericht

Omzet horeca plust in tweede kwartaal met 4,5%

Marktcijfers - De omzet in de horeca groeide in het tweede kwartaal van 2023 met 4,5 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Ook het volume, de voor prijsveranderingen gecorrigeerde omzet, nam toe met ruim 3 procent, laat het CBS weten. De omzet van eet- en drinkgelegenheden steeg met 4,1 procent.

Lees bericht


Wakker Dier zet tien ‘plantaardige’ cateraars in het zonnetje

Campagne – Omdat tien bedrijfscateraars zich hebben gecommitteerd aan de ‘meer plant, minder dier’-doelstelling van Wakker Dier, zet de organisatie deze in een printadvertentie in het zonnetje. De betreffende cateraars hebben toegezegd in 2030 minimaal zestig procent plantaardige eiwitten aan te bieden van alle verkochte eiwitten.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid