CIRFOOD nieuwe partner horecavoorziening gemeente Delft


Fred Hegt, operationeel directeur CIRFOOD: "Blij met de eerste gemeente binnen onze portfolio" / Foto bij: Ashkan Mortezapour Photography

Catering - CIRFOOD verzorgt vanaf het begin van dit jaar de culinaire dienstverlening van de gemeente Delft. Delft is de eerste gemeente in de portfolio van CIRFOOD.

De cateraar uit Hoofddorp is geen onbekende in Delft . Het verzorgt ook de catering op de locaties van TU Delft campus. De gemeente heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor de totale culinaire dienstverlening in het stadskantoor en het stadhuis in Delft. Dat betekent dat CIRFOOD vanaf  begin dit jaar al het eten en drinken binnen alle restauratieve voorzieningen verzorgt.

De overeenkomst heeft een contractduur van vijf jaar. Fred Hegt, operationeel directeur van CIRFOOD, is blij met de samenwerking met de gemeente Delft: “Het bevestigt onze groeidoelstellingen en onze ambities. Als relatief onbekende speler werken we hard om te groeien, dus het is ook extra fijn dat dit lukt in een nieuw segment”. De gemeente Delft is enthousiast over de missie van CIRFOOD voor het leveren van duurzame catering en het samen werken met lokale ondernemers. “De gemeente Delft wil stappen zetten in de ontwikkeling naar een zo goed mogelijke duurzame en circulaire dienstverlening. De manier van ondernemen van CIRFOOD sluit daar bij aan. Daarnaast speelt creatief en innovatief ondernemen samen met gastvrijheid een grote rol.”

Duurzame koploper

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn ingebed in het van oorsprong Italiaanse bedrijf. Dat komt ook doordat CIRFOOD is ontstaan als een coöperatie van kleine lokale ondernemers. Zij hechten veel belang aan samenwerken, duurzaam omgaan met grondstoffen, zorg voor het landschap, stimulering van de regionale economie en eerlijke prijzen. Het ambitieuze duurzaamheidsprogramma van CIRFOOD Nederland sluit hierop aan en is onlangs beloond met Ecovadis Platinum. CIRFOOD is daarmee het eerste foodservicebedrijf met deze erkenning.

Bron: CIRFOOD/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

11.100 horecabedrijven moeten definitieve NOW berekening nog aanvragen

Financieel - Werkgevers in de horeca- en cateringsector, die in de vier aanvraagperiodes tussen oktober 2020 en september 2021 gebruikmaakten van de NOW-regeling hebben in veel gevallen nog geen definitieve berekening van de NOW-regelingen aangevraagd. Het gaat om de NOW-aanvragen NOW 3.1, 3.2, 3.3 en 4. Zo’n 11.100 bedrijven hebben daarvoor nog een kleine maand de tijd. Om de bedrijven daarop te wijzen komt het UWV,...

Lees bericht


‘Meer flexibelere kantoorbezetting lukt met verleiden’

Onderzoek – 44% van de hybride werkende kenniswerkers is te verleiden om op een andere dag naar kantoor te komen dan ze nu doen. Daarmee kunnen piekmomenten op kantoor worden voorkomen. De piekdagen op kantoor zijn nu maandag, dinsdag en donderdag terwijl woensdag en vrijdag het minst populair zijn. Medewerkers zijn vooral goed te verleiden met een gratis lunch of diner op...

Lees bericht

SVH en VANG Buitenshuis starten e-learning duurzame horeca

Opleiding - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en VANG Buitenshuis, een uitvoeringsorgaan van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gaan samen aan de slag voor een meer duurzame horeca. Beide partijen willen ondernemers met een e-learning voorbeelden en kennis aanreiken, zodat zij meer kunnen bijdragen aan het bereiken van een duurzame bedrijfsvoering en daarmee de klimaatdoelstellingen.

Lees bericht

‘Horeca gedwongen tot accepteren lagere marge’

Onderzoek - Driekwart van de horecaondernemers kan de gestegen inkoopkosten en energieprijzen niet doorberekenen aan klanten. Ze voelen zich gedwongen een lagere marge te accepteren. Dat blijkt uit onderzoek van GROUP7 in opdracht van Foodservice Instituut Nederland (FSIN).

Lees bericht


Prinses Máxima Centrum verlengt samenwerking met Hutten

Catering - Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en Hutten hebben hun samenwerking verlengd. De komende jaren blijft Hutten de cateringactiviteiten verzorgen binnen dit speciale centrum. “Onze missie blijft om met voeding toegevoegde waarde te bieden aan het herstel van kinderen met kanker én om bij te dragen aan een zo prettig mogelijk verblijf,” aldus Jan Loeff, directeur Care &...

Lees bericht

Meer innovaties en meer inspiratie op INTERNORGA

Vakbeurzen – De  INTERNORGA 2023, die van 10 tot en met 14 maart in Hamburg wordt gehouden wil bezoekers uit de foodservicesector meer innovatie en meer inspiratie bieden. Naast een breed aanbod foodleveranciers en foodconcepten zal de toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een compact overzicht geven van de laatste trends op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid