Coco & Sebas opent nieuwe brandstore in Breda


Chocolade - Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas opent op vrijdag 25 juni de deuren van haar nieuwe brandstore aan de Eindstraat 8 in hartje Breda. Het is de vierde brandstore van het chocolademerk. In september opent de vijfde in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

De vierde locatie is gevestigd in het voormalige Rituals pand. Naast de producten uit het Coco & Sebas assortiment, zijn hier ook exclusief voor deze brandstore ontwikkelde producten en smaken verkrijgbaar. Vanuit het eigen atelier voorziet Coco & Sebas klanten van chocoladeproducten op basis van ambachtelijk vakmanschap en duurzame cacao. Chef-Patissier Remy Rombouts is het creatieve brein van dit Brabantse bedrijf.

Lokale patissiers

In de brandstore creëren daarnaast lokale patissiers compleet nieuwe producten, zoals vers bereide breekchocolade en gechocolateerde stroopwafels. Naast het uitgebreide assortiment aan chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, kunnen bezoekers ook ter plaatse van een kop koffie met bijpassende verwenchocolade genieten. Ook is een koffiebar ingericht voor take-away koffie. Vanuit een ijsvitrine worden diverse smaken ambachtelijke ijs gepresenteerd.

Coco & Sebas bestaat inmiddels vier jaar en is één van de snelst groeiende premium chocoladebedrijven van Nederland. De chocolade van Coco & Sebas wordt duurzaam geproduceerd. Het chocolademerk ondersteunt het Cocoa Horizons programma en is Rainforest Alliance gecertificeerd.

Bron: Coco &Sebas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht


Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht

Zoektocht naar de leukste koffiezaak van Nederland

Verkiezing - Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen, en wordt er uiteindelijk één koffiezaak tot de...

Lees bericht

Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht



Facilicom lanceert officieel nieuwe F&B-divisie Food&i

Catering - Facilicom Group lanceert dinsdag officieel haar nieuwe F&B-divisie: Food&i. Met de divisie wil Facilicom werkgevers niet meer van hetzelfde bieden als voorheen, maar zich juist veel meer richten op de individuele werknemer. Facilicom was al langere tijd bezig met de invulling en ontwikkeling van Food&i.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid