Coffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM


ABM ziet de rol van een tankstation veranderen en wil met Coffee Fellows meer bieden dan alleen brandstof

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Volgens algemeen directeur Onno Bremer van ABM is er op de locatie in Den Haag veel vraag naar on-the-go-producten, vanwege het grote aantal bedrijven dat rondom de locatie is gevestigd. De formule Coffee Fellows met de kwaliteitskoffie en andere producten sluit naar zijn mening goed aan op die behoefte.

Verbinding

ABM ziet de rol van een tankstation ook veranderen en wil meer bieden dan alleen brandstof. Het bedrijf wil met Coffee Fellows persoonlijke service bieden aan de klant en lokale verbinding aangaan met de omgeving. Met de franchiseformule Coffee Fellows is een aantal basiszaken zoals marketing en ondersteuning op het gebied van productontwikkeling ingevuld. ABM verwacht door de aantrekkingskracht van het internationale merk te komen tot een sterkere aantrekkingskracht op bezoekers en passanten en daardoor een hogere conversie te realiseren. Chiel Beckmann van Coffee Fellows ziet in de samenwerking mooie kansen voor zowel ABM als Coffee Fellows in een veranderende petrolmarkt.

Coffee Fellows

Coffee Fellows is een van oorsprong Duitse formule. De basis voor het concept werd gelegd door Kathrin en Stefan Tewes, die in 1999 in München hun eerste zaak opende. Inmiddels is de keten bij onze oosterburen uitgegroeid naar 230 locaties, waarvan 130 vestigingen langs de snelweg. Naast Duitsland is het familiebedrijf Coffee Fellows actief in negen landen, waaronder Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije.

ABM

ABM is één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie  in Nederland en beschikt over een netwerk van zo’n vijfendertig locaties verspreid over het land. Bijna dertig locaties zijn voorzien van een shop. ABM is onderdeel in onderdeel van Spuigroep, het moederbedrijf van onder andere Avis Budget Autoverhuur, Boedelbak, Multilease en Motorhuis.

Bron: ABM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Tango Go Shops’ wil potentieel buurt en passant meer benutten

Petrol – De opening van twee onbemande  ‘Tango Go Shops’ eerder dit jaar zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden geëvalueerd. Het bedrijf wil het potentieel van buurtbewoners en passanten nog verder optimaliseren. Dat laat Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango, weten. De twee locaties zijn dan ongeveer een jaar open en op deze manier zijn ook alle seizoenen...

Lees berichtWelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees berichtHametha (De Haan) koopt Belgische tankstations Maes

Buitenland – In alle stilte heeft het Nederlandse familiebedrijf Hametha het Belgische familiebedrijf Maes overgenomen. Beide bedrijven exploiteren tankstations. Bij Maes gaat om zo’n 300 tankstations, waarvan 24 locaties een shopconcept hebben onder de naam l’Unique.

Lees bericht

Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid