COFFEELAB wordt onderdeel van Hanex Hospitality Group


Bij COFFEELAB draait het om hospitality / Foto bij: COFFEELAB

Overname - Hanex Hospitality Group neemt de vijf locaties van COFFEELAB over. Dat is woensdag bekend gemaakt. COFFEELAB wordt daarmee onderdeel van het merkenportfolio van HH group. De twee partijen werken al vier jaar samen.

COFFEELAB heeft op dit moment vijf vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Breda, die allemaal hun eigen karakter hebben. Rob van Herpen, directeur en eigenaar Hanex Hospitality Group, bekend van Hanex Tankstations & Carwashes, lunchroom Kwartiertje en horecaformule The Villy: “COFFEELAB heeft zich ontwikkeld tot een sterk en herkenbaar merk met veel potentie.

Het merk COFFEELAB past in de portfolio van de HH Group, omdat de groep een positieve impact wil maken op de gasten die er komen. Ook bij COFFEELAB draait het om betrokkenheid en lokaliteit. Vandaar ook het 70/30 principe: minimaal 30 procent van de producten of ingrediënten moet lokaal zijn en is er ruime aandacht voor hospitality. COFFEELAB en HH group werken al ruim vier jaar succesvol met elkaar samen. De samenwerking is tot stand gekomen toen Hanex het hospitality consultancy bureau Horeca Development inschakelde voor de conceptontwikkeling van een horecazaak. Dit is uitgegroeid tot een duurzaam partnerschap waaruit horeca-exploitatie The Villy in wooncomplex Rhapsody in Amsterdam Bos en Lommer is ontstaan. Onlangs vierde deze locatie het eenjarig bestaan.

The Villy

Bij The Villy draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad. The Villy is een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Om te relaxen, eten, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen. Binnenkort worden vestigingen twee en drie van The Villy geopend in Rotterdam en Den Haag. In Den Haag gaat The Villy zich in de huiskamer van The Roofs vestigen. Dit complex bestaat uit 655 appartementen, middenin de stadse dynamiek van Den Haag. De locatie in Rotterdam is in het Maritiem District in appartementencomplex The Terraced Tower, om de hoek van de beroemde Markthal. The Villy en Coffeelab hebben vanuit hun opzet veel raakvlakken met elkaar.

DE COFFEELAB oprichters Jan-Willem van der Aa, Jeroen Veldkamp en Rob Bongers blijven betrokken bij de koffieformule.

Bron: HH Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCoffeelab Eindhoven moet deuren sluiten

Sluiting – De locatie van Coffeelab voor het station in Eindhoven moet op 30 april de deuren definitief sluiten. De locatie was tijdelijk, maar na vijf jaar komt de klap toch hard aan. Vooral omdat nog niet gestart wordt met de bouwactiviteiten, waarvoor de locatie zou moeten wijken.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid