Compass benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director Nederland


Compass Group benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director voor Nederland

Benoeming – Jacqueline van Beek wordt de nieuwe Managing Director voor Nederland van de Compass Group. De benoeming volgt op de organisatorische verandering binnen de Compass Group, waarbij er geen Benelux cluster meer zal zijn. Kef van Helbergen, die sinds september 2020 Managing Director Benelux was, zal daarom uit deze rol terugtreden.

Van Beek is momenteel Operationeel Directeur voor Nederland waar zij een bijdrage heeft geleverd aan de organisatorische verandering. In die verandering wordt Compass Group Nederland onderdeel van de Nordics cluster, samen met Finland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Jacqueline van Beek kwam in 2020 bij Compass als Operationeel Directeur waar ze verantwoordelijk was voor het stimuleren van groei en het behouden van klanten. Ze heeft uitgebreide commerciële, HR en operationele ervaring en stimuleert en onderhoudt de relaties binnen de organisatie, met klanten en zakenpartners.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Compass tekent definitieve overname van Maison van den Boer

Overname – Compass Group laat weten dat maandag de definitieve overeenkomst is getekend voor de overname van Maison van den Boer, een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport- Leisure & Event segment. De aankondiging van de overname was in juni dit jaar al gedaan. De overname versterkt de positie van Compass Group als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Green Deal Eiwitrijke Gewassen gelanceerd

Duurzaamheid – Donderdag 14 juli hebben 56 organisaties hun handtekening gezet onder de nationale Green Deal Eiwitrijke Gewassen. Doel van de Green Deal is opschaling van de teelt, verwerking en consumptie van Nederlandse eiwitrijke gewassen. Het maakt de teelt economisch weer aantrekkelijk voor boeren, verhoogt de zelfvoorzieningsgraad van eiwitten en leidt tot meer duurzame landbouw.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid