Compass Group gaat samenwerken met The Colour Kitchen


Catering  – Compass Group is een exclusieve samenwerking aan gegaan met The Colour Kitchen voor haar Catering- en Foodservice activiteiten. The Colour Kitchen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om een opleiding te volgen en zich als mens en medewerker te ontwikkelen.   

Compass Group Nederland heeft haar MVO-doelstellingen gebundeld in NULA. Het duurzame  gedachtegoed van NULA is gebaseerd op de 3 pijlers: Milieu, Mens en Maatschappij en Gezondheid. Om duurzame impact te kunnen maken, richten Compass zich op een diverse en inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. “De samenwerking met The Colour Kitchen past perfect binnen het NULA,” aldus Dieuwke Moerman, Directeur Sales & Marketing.

In september maakte PSO-Nederland (bedrijf dat keurmerk Prestatielader Socialer Ondernemer verstrekt, red.) bekend dat Compass Group trede 3 op de PSO-prestatieladder behaalde. Compass zet nu een vervolgstap door met The Colour Kitchen verder te gaan als partner. Zo draagt deze samenwerking bij aan het PSO trede 3 criterium om minimaal 30% van het personeelsbestand te laten bestaan uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samenwerking

De samenwerking is afgelopen september begonnen op het stadskantoor in Utrecht. Naast traditionele À la carte horeca en food-delivery opende The Colour Kitchen haar deuren voor bedrijfscatering. Sindsdien zijn er aspiraties om, met Compass Group, meer locaties te openen. Zo zetten Compass Group en The Colour Kitchen zich structureel in om zo veel mogelijk mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, een plek te gunnen. “De samenwerking met Compass geeft ons de mogelijkheid om nu gezamenlijk en pro-actief invulling te geven aan onze sociale missie binnen het grote en groeiende netwerk van Compass. De, op termijn, verbreding van onze horeca- en cateringleerlijnen naar de facilitaire dienstverlening doet een lang gekoesterde wens van ons uitkomen,” aldus Bartel Geleijnse, Co-Founder en Directeur The Colour Kitchen.

Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsWederom meer groente- en fruit gegeten in 2021

Analyse - Gezond eten met groenten en fruit blijft onverminderd in de belangstelling staan. In het tweede coronajaar werd in Nederland 3 procent meer verse groenten en fruit gegeten, zo blijkt uit de analyse van GroentenFruit Huis over 2021.

Lees bericht
Compass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Catering  – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid