Compass Group Nederland erkend als Top Employer 2020


Certificering - Compass Group is door Top Employers Institute erkend als Top Employer 2020 in Nederland. Bedrijven en organisaties tot deze groep stellen door vooruitstrevend HR-beleid medewerkers centraal en besteden veel aandacht aan de werkomgeving van medewerkers.

Via het wereldwijde certificeringsprogramma van Top Employers Institute zijn meer dan 1600 Top Employers gecertificeerd en erkend in 119 landen en regio's, verspreid over vijf continenten. David Plink, CEO van Top Employers Institute: “Om te worden erkend als Top Employer moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt.” De organisaties die zijn gecertificeerd vormen een voorbeeld op HR-beleid voor andere bedrijven, omdat zich voortdurend inzetten om de werkomgeving van hun medewerkers te versterken.

Compass Group

Compass Group Nederland Holding is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. Het bedrijf combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. In Nederland verleent Compass Group met bijna 5000 medewerkers diensten bij circa 1300 bedrijven, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids-)instellingen.   Deze activiteiten vinden plaats onder de namen Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours.

 Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘NuLa wordt nieuwe koers Compass Group Nederland’

Facilitair - Compass Group gooit het roer om en gaat serieus werk maken van ‘zero waste’. Het zogenaamde NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint), dat binnen Westpac Bank Sydney in Australie succesvol werd geïntroduceerd, en gisteren ook in Nederland werd gelanceerd, maakt hier belangrijk onderdeel vanuit.

Lees bericht

Eurest opent nog meer horeca op The Strip

Catering - High Tech Campus Eindhoven en Eurest hebben hun samenwerking met nog eens 1300 m2 horeca op The Strip verder uitgebreid. Sinds begin januari zijn bij The Strip een drietal duurzame horecagelegenheden opengegaan om de groei van de campus bij te kunnen benen. High Tech Campus, Eurest en ontwikkelaar Vijverborgh sloegen afgelopen jaar de handen ineen voor de verdere ontwikkeling...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid