Compass Group Nederland erkend als Top Employer 2020


Certificering - Compass Group is door Top Employers Institute erkend als Top Employer 2020 in Nederland. Bedrijven en organisaties tot deze groep stellen door vooruitstrevend HR-beleid medewerkers centraal en besteden veel aandacht aan de werkomgeving van medewerkers.

Via het wereldwijde certificeringsprogramma van Top Employers Institute zijn meer dan 1600 Top Employers gecertificeerd en erkend in 119 landen en regio's, verspreid over vijf continenten. David Plink, CEO van Top Employers Institute: “Om te worden erkend als Top Employer moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt.” De organisaties die zijn gecertificeerd vormen een voorbeeld op HR-beleid voor andere bedrijven, omdat zich voortdurend inzetten om de werkomgeving van hun medewerkers te versterken.

Compass Group

Compass Group Nederland Holding is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. Het bedrijf combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. In Nederland verleent Compass Group met bijna 5000 medewerkers diensten bij circa 1300 bedrijven, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids-)instellingen.   Deze activiteiten vinden plaats onder de namen Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours.

 Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees berichtCompass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022

Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.

Lees bericht

QL Hotels gaat samenwerken met Xandrion

Inkoop - QL Hotels & Restaurants gaat een exclusieve samenwerking aan met Xandrion. De inkooporganisatie uit Ede ondersteunt en begeleidt hospitality & leisure ondernemers bij het inkoopproces. De gezamenlijke inkoopfunctie voor aangesloten QL Hotels wordt hiermee verder geprofessionaliseerd en uitgebreid.

Lees berichtSPAR mag zich in jubileumjaar Top Employer noemen

Onderzoek - SPAR is, in het jaar dat de convenienceketen 90 jaar bestaat, benoemd tot Top Employer Nederland 2022. Dit is een internationaal erkende onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door het Top Employers Institute dat organisaties wereldwijd certificeert. Met deze benoeming onderstreept SPAR goed werkgeverschap en kwalitatief HR-management.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid