Compass nieuwe cateringspartner Stage Entertainment Nederland


Het AFAS Circustheater Scheveningen waar Compass Group de catering voor gaat verzorgen / Foto bij: Stage Entertainment Nederland

Catering  – Compass Group is de nieuwe partner van Stage Entertainment Nederland voor de catering in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dochterbedrijf Famous Flavours van Compass Group is het onderdeel dat het totale Food & Beverage aanbod voor het AFAS Circustheater gaat verzorgen.

Onderdeel van de afspraken tussen het AFAS Circustheater en Famous Flavours is dat het food & beverage aanbod creatief wordt vertaald naar het thema van de shows. Bezoekers worden direct bij binnenkomst in het theater meegenomen in de sfeer van de voorstelling  wat bijdraagt aan de theaterbeleving. Eerst volgende show waar dit gebeurt is de show Disney’s Aladdin, die vanaf 28 september in het theater is te zien. Frank Visser, Managing Director Famous Flavours: “Met onze ervaring, flexibiliteit en ambitie past Famous Flavours perfect in de dynamische en uitdagende theateromgeving en sluiten we perfect aan bij de missie van Stage Entertainment; ‘Touching Hearts, Creating Memories’. Walter Drenth, Managing Director Stage Entertainment Nederland: “Met onze shows willen we mensen samenbrengen en een geweldige middag of avond uit bezorgen. Belangrijk onderdeel hierbij is onze gastvrijheid en een kwalitatief hoogstaand cateringaanbod.”

Famous Flavours

Compass Group is een wereldwijd opererende cateraar met 500.000 medewerkers in ruim 45 landen. Onderdeel van het concern is Famous Flavours, dat zich meer richt op events met culinair hoogwaardige gerechten van sterrenchefs, waarbij aankleding en gastvrijheid een belangrijke rol spelen.

Stage Entertainment

Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment, een theaterproductiemaatschappij dat zich richt op musicaltheater in Europa en op Broadway, New York. Het bedrijf produceert jaarlijks verschillende musicaltitels voor de Nederlandse markt, die te zien zijn in het Beatrix Theater in Utrecht, het AFAS Circus Theater in Scheveningen en andere theaters in het land.

Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

11.100 horecabedrijven moeten definitieve NOW berekening nog aanvragen

Financieel - Werkgevers in de horeca- en cateringsector, die in de vier aanvraagperiodes tussen oktober 2020 en september 2021 gebruikmaakten van de NOW-regeling hebben in veel gevallen nog geen definitieve berekening van de NOW-regelingen aangevraagd. Het gaat om de NOW-aanvragen NOW 3.1, 3.2, 3.3 en 4. Zo’n 11.100 bedrijven hebben daarvoor nog een kleine maand de tijd. Om de bedrijven daarop te wijzen komt het UWV,...

Lees bericht


‘Meer flexibelere kantoorbezetting lukt met verleiden’

Onderzoek – 44% van de hybride werkende kenniswerkers is te verleiden om op een andere dag naar kantoor te komen dan ze nu doen. Daarmee kunnen piekmomenten op kantoor worden voorkomen. De piekdagen op kantoor zijn nu maandag, dinsdag en donderdag terwijl woensdag en vrijdag het minst populair zijn. Medewerkers zijn vooral goed te verleiden met een gratis lunch of diner op...

Lees bericht

SVH en VANG Buitenshuis starten e-learning duurzame horeca

Opleiding - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en VANG Buitenshuis, een uitvoeringsorgaan van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, gaan samen aan de slag voor een meer duurzame horeca. Beide partijen willen ondernemers met een e-learning voorbeelden en kennis aanreiken, zodat zij meer kunnen bijdragen aan het bereiken van een duurzame bedrijfsvoering en daarmee de klimaatdoelstellingen.

Lees bericht

‘Horeca gedwongen tot accepteren lagere marge’

Onderzoek - Driekwart van de horecaondernemers kan de gestegen inkoopkosten en energieprijzen niet doorberekenen aan klanten. Ze voelen zich gedwongen een lagere marge te accepteren. Dat blijkt uit onderzoek van GROUP7 in opdracht van Foodservice Instituut Nederland (FSIN).

Lees bericht


Prinses Máxima Centrum verlengt samenwerking met Hutten

Catering - Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en Hutten hebben hun samenwerking verlengd. De komende jaren blijft Hutten de cateringactiviteiten verzorgen binnen dit speciale centrum. “Onze missie blijft om met voeding toegevoegde waarde te bieden aan het herstel van kinderen met kanker én om bij te dragen aan een zo prettig mogelijk verblijf,” aldus Jan Loeff, directeur Care &...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid