Compass nieuwe cateringspartner Stage Entertainment Nederland


Het AFAS Circustheater Scheveningen waar Compass Group de catering voor gaat verzorgen / Foto bij: Stage Entertainment Nederland

Catering  – Compass Group is de nieuwe partner van Stage Entertainment Nederland voor de catering in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dochterbedrijf Famous Flavours van Compass Group is het onderdeel dat het totale Food & Beverage aanbod voor het AFAS Circustheater gaat verzorgen.

Onderdeel van de afspraken tussen het AFAS Circustheater en Famous Flavours is dat het food & beverage aanbod creatief wordt vertaald naar het thema van de shows. Bezoekers worden direct bij binnenkomst in het theater meegenomen in de sfeer van de voorstelling  wat bijdraagt aan de theaterbeleving. Eerst volgende show waar dit gebeurt is de show Disney’s Aladdin, die vanaf 28 september in het theater is te zien. Frank Visser, Managing Director Famous Flavours: “Met onze ervaring, flexibiliteit en ambitie past Famous Flavours perfect in de dynamische en uitdagende theateromgeving en sluiten we perfect aan bij de missie van Stage Entertainment; ‘Touching Hearts, Creating Memories’. Walter Drenth, Managing Director Stage Entertainment Nederland: “Met onze shows willen we mensen samenbrengen en een geweldige middag of avond uit bezorgen. Belangrijk onderdeel hierbij is onze gastvrijheid en een kwalitatief hoogstaand cateringaanbod.”

Famous Flavours

Compass Group is een wereldwijd opererende cateraar met 500.000 medewerkers in ruim 45 landen. Onderdeel van het concern is Famous Flavours, dat zich meer richt op events met culinair hoogwaardige gerechten van sterrenchefs, waarbij aankleding en gastvrijheid een belangrijke rol spelen.

Stage Entertainment

Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment, een theaterproductiemaatschappij dat zich richt op musicaltheater in Europa en op Broadway, New York. Het bedrijf produceert jaarlijks verschillende musicaltitels voor de Nederlandse markt, die te zien zijn in het Beatrix Theater in Utrecht, het AFAS Circus Theater in Scheveningen en andere theaters in het land.

Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws#SAMENLUNCHEN campagne steunt cateraars

Catering - Omdat de catering binnen scholen weer opstart en ook kantoren weer medewerkers ontvangen, heeft een aantal bedrijven uit de levensmiddelensector het initiatief genomen tot een gerichte #SAMENLUNCHEN campagne. Met de campagne willen zij de cateringsector een hart onder riem steken en de cateringrestaurants weer vol krijgen.

Lees bericht


Markies opent sociaal grand café FAIR’S bij ROC van Twente

Catering - Onderwijscateraar Markies Catering en ROC van Twente openen morgen het nieuwe horecaconcept FAIR’s. Het grand café geeft invulling aan Social Return On Investment (SROI) en moet een plek zijn waar participatiemedewerkers re-integreren en waar studenten, docenten en gasten van buiten ROC samenkomen.

Lees berichtKapteijn: ‘Statiegeldregeling past bij duurzaamheidstrategie Vrumona’

Interview - De statiegeldregeling voor de kleine plasticflesjes en een aantal buitenhuislocaties gaat in per 1 juli aanstaande. Maar per 1 juni hebben consumenten al de mogelijkheid plastic flesjes in te leveren. Niet elke organisatie of ondernemer, die de verplichting heeft de flesje in te leveren, is er al klaar voor. En hoe zit dat bij de frisdrankproducten? Is een bedrijf als...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid