Compass opent Club Nomad in Rotterdam Building


Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Club Nomad als kloppend hart en sociaal middelpunt met eten en drinken als verbindende factor. Dat moet Club Nomad worden. Ook een ontmoetingslocatie waar mensen terecht kunnen voor een borrel of event. De horecalocatie heeft daarvoor ook een terras. ‘Gasten kunnen hun ontbijt, lunch of diner zelf samenstellen of kiezen voor to go. De gerechten zijn geïnspireerd op verschillende eetculturen die samenkomen in onze Nederlandse keuken. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld met veel aandacht voor mens & milieu en het minimaliseren van food waste’, zo laten Balleast Nedam en Compass Group gezamenlijk weten.

Hybride

Het werken en de kantoor omgeving zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Daarbij past een nieuwe invulling van werkruimten en voorzieningen, een invlling die meer gericht is op het hybride werken. Ballast Nedam Development en Compass Group hebben hiervoor de handen ineengeslagen. Het resultaat is Club Nomad: een open community waar mensen de hele dag kunnen (samen)werken, studeren, afspreken en relaxen.

Start-ups

Ballast Nedam Development, de ontwikkelaar van Rotterdam Building, opende in januari 2023 het nieuwe hoofdkantoor in haar eigen Rotterdam Building. Het is een voorbeeld van een nieuwe generatie gebouwen met een maatschappelijke betekenis voor de stad en geeft een geheel nieuwe invulling aan kantoorconcepten. Het gebouw heeft ruimte beschikbaar voor middelgrote corporates, scale-ups, start-ups, co-working en flexibele memberships voor individuele werkplekken.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Compass verzorgt ook de hospitality-service inclusief receptieservice in Rotterdam Building
De gerechten zijn geïnspireerd op verschillende eetculturen die samenkomen in onze Nederlandse keuken
Club Nomad als kloppend hart en sociaal middelpunt

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sociaal horecaconcept Vollpension wellicht naar Nederland

Horeca – Nederland wordt mogelijk een nieuw sociaal horecaconcept rijker. The Franchise Club en Business Models Inc. kijken op dit moment of er mogelijkheden liggen voor het uitrollen van het Oostenrijkse concept Vollpension, een horecabedrijf dat ouderdomsarmoede en eenzaamheid bestrijdt door generaties samen te brengen in zogenaamde ‘generationen cafés.

Lees bericht
Compass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid