Connected Molecules wordt SmartNow


Dagelijks wordt op tal van plaatsen gebruik gemaakt van software van SmartNow

Software - Connected Molecules, het Nederlandse bedrijf achter het internationale softwareplatform voor selfservice machines, krijgt een nieuwe naam: SmartNow.

De nieuwe naam, die per 1 juli ingaat, luidt een nieuwe fase in voor het bedrijf, waarin de focus volledig komt te liggen op slimmer maken en datagestuurd management van selfservice machines. De software wordt niet dagelijks gezien, maar veel consumenten hebben er wel dagelijks mee te maken. Want off je nu een koffie koopt op het station, een kroket bij de FEBO haalt, naar de wc gaat bij een tankstation of je auto laat wassen bij een wasstraat: de kans is groot dat er dan gebruik wordt gemaakt van de technologie van SmartNow.

Vooral de afgelopen twee jaar is de vraag naar selfservice toegenomen. “Door de corona-pandemie zijn bedrijven meer gaan investeren in contactloos betalen bij hun selfservice apparaten, zodat er minder cash geld aangeraakt hoeft te worden. Daarbij zien we met de huidige personeelstekorten dat selfservice en gebruik van machine-data een uitkomst zijn voor veel bedrijven. SmartNow is daarvoor dé partner,” aldus CEO Duke Prins.

Nieuwe fase

De belangrijkste reden voor de naamswijziging is het feit het bedrijf sinds de oprichting sterk is veranderd van een software pionier naar een internationale speler in de markt voor slimme connectiviteit. Duke: “Je naam veranderen heeft een flinke impact, maar we zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe naam beter past bij wie we zijn en wat we dagelijks doen: selfservice machines slim maken.”

Bron: SmartNow/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht

NTF neemt software ontwikkelaar Cerenta over

Overname - Partner in horecamanagement systemen Next to Food (NTF) neemt software ontwikkelaar Cerenta over. Het team van Cerenta bestaat uit ontwikkelaars die al jaren aan het NTF platform bouwen, maar nu ook écht bij NTF in het bedrijf gaan komen.

Lees bericht

Deliveroo en FEBO starten actie rondom de Gouden Bitterbal

Formulenieuws – Onlangs meldde bezorgdienst Deliveroo op basis van eigen data dat de bitterbal een van de meest bestelde snacks was. Reden om met cafetariaketen FEBO een actie op te zetten rondom deze snack, met als inzet de Gouden Bitterbal. Wie straks bij een bestelling de Gouden Bitterbal aantreft kan een maandlang gratis bitterballen eten.

Lees berichtFEBO opent nieuwe vestiging met infinity muur

Formulenieuws - Snackketen en familiebedrijf FEBO heeft donderdag aan de Rozengracht in Amsterdam de eerste infinity automatiek geopend. De muur is een bezienswaardigheid op zich, omdat de ‘trekautomatiek’, waarom FEBO bekend staat,  in deze uitvoering voorzien is van een enorme hoeveelheid verlichte ruitjes en spiegels.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid