Contouren Bäckerei Krümel zichtbaar in de Efteling


Leisure - De contouren van de nieuwe horecalocatie Bäckerei Krümel zijn al zichtbaar in de Efteling. De ambachtelijke bakkerij komt op het plein tegenover de familieachtbaan Max & Moritz en is het sluitstuk voor het Max & Moritz-alpenplein.

De robuuste houten spanten van 15 x 8 meter tonen duidelijk hoe de bakkerij eruit komt te zien. De komende weken worden de muren van het gebouw (25 x 15 meter) opgemetseld, daarna volgen de houten planken van het restaurantgedeelte. Als de bouw op schema blijft, opent Bäckerei Krümel deze winter. In de ‘Duitse Konditorei’ worden straks vers afgebakken producten uit de oven aangeboden, zoals plaatgebak, vloerbrood en broodpizza’s, maar ook diverse koffies, verse sappen en warme en koude dranken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDineren in horrorstijl bij Walibi Holland

Attractiepark – Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om 'romantisch' te dineren in Jefferson Manor? Of in één van die 'gezellige' caravans in Firepit? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor geesten of ronkende kettingzagen tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve...

Lees bericht

Attractiepark Toverland wil 19 mei heropenen

Leisure – Attractiepark streeft ernaar om op 19 mei weer open te gaan. Die datum is in overleg met gemeente Horst aan de Maas vastgesteld. De opening betekent wel dat er van tevoren gereserveerd moet worden voor een bezoek. De datum is tevens de verjaardag van het attractiepark.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid