Contouren Bäckerei Krümel zichtbaar in de Efteling


Leisure - De contouren van de nieuwe horecalocatie Bäckerei Krümel zijn al zichtbaar in de Efteling. De ambachtelijke bakkerij komt op het plein tegenover de familieachtbaan Max & Moritz en is het sluitstuk voor het Max & Moritz-alpenplein.

De robuuste houten spanten van 15 x 8 meter tonen duidelijk hoe de bakkerij eruit komt te zien. De komende weken worden de muren van het gebouw (25 x 15 meter) opgemetseld, daarna volgen de houten planken van het restaurantgedeelte. Als de bouw op schema blijft, opent Bäckerei Krümel deze winter. In de ‘Duitse Konditorei’ worden straks vers afgebakken producten uit de oven aangeboden, zoals plaatgebak, vloerbrood en broodpizza’s, maar ook diverse koffies, verse sappen en warme en koude dranken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Toverland brengt eigen biertje ‘Magical Beer’ uit

Leisure - Bezoekers van attractiepark Toverland kunnen vanaf komend weekend kennismaken met een speciaal Toverland-biertje. Het Limburgse attractiepark introduceert namelijk Magical Beer, een biertje dat is gebrouwen in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven.

Lees bericht


Disneyland Parijs kiest voor Beyond Meat

Samenwerking - Disneyland Parijs heeft Beyond Meat aangewezen als partner voor het leveren van al het plantaardige vlees in het hele resort, inclusief de beide themaparken, Disney Village en Disney Hotels. Bezoekers aan het park kunnen nu voortaan de Beyond Burger, de Beyond Sausage en Beyond Meatballs bestellen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid