Conveniencebeurs Internorga uitgesteld vanwege corona


Foto bij: Internorga

Beurzen – Organisator Hamburg Messe und Congress GmbH (HMC) stelt de conveniencebeurs Internorga 2020 uit vanwege het coronavirus. Dit is onlangs bekendgemaakt. De beurs zou van 13 tot en met 17 maart in Hamburg worden gehouden.

De organisatie heeft het besluit genomen omdat het bijeenbrengen van grote groepen mensen uit verschillende delen van de wereld op dit moment door verschillende Duitse instanties sterk wordt afgeraden. Bovendien hebben veel exposanten hun beursdeelname ingetrokken. Het uitstel is ook van toepassing op alle conferenties en bijbehorende evenementen gepland in samenwerking met de Internorga. “De veiligheid en gezondheid van onze exposanten, bezoekers en werknemers zijn onze hoogste prioriteit,” aldus Bernd Aufderheide, President en CEO, Hamburg Messe und Congress GmbH in een toelichting. De beurs wordt nu naar alle waarschijnlijkheid in de zomer gehouden. Een nieuwe datum voor de beurs wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

AB InBev helpt horecarelaties met extra steunpakket

Bierbrouwer – AB InBev  stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit. Daarbovenop neemt de brouwer aangebroken fusten en tankbier retour, met kosteloze vervanging door volle fusten of teruggave van liters kelderbier bij heropening van de horeca. De bierbrouwer maakte het steunpakket vandaag bekend.

Lees bericht


Achter de schermen werkt ProFri succesvol door

Belangenvereniging - Het moet gezegd worden: ProFri voert in de strijd tegen de coronaeffecten en de belangen van de professionele frituurders een succesvolle koers. In nauw overleg met Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Ambachtelijk IJscentrum wordt soms de publiciteit gezocht en soms juist stille diplomatie gevoerd, maar vaak met positief resultaat. Toch zijn de zorgen groot bij voorman...

Lees bericht
Geen conveniencebeurs Internorga in 2020

Beurzen  - De Europese conveniencebeurs Internorga in Hamburg gaat dit jaar niet door. Aanvankelijk was besloten de beurs te verschuiven, maar na overleg tussen organisator en de exposantenraad is besloten de beurs in 2020 volledig te annuleren.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid