CoolBest nu ook als ijs verkrijgbaar


Introductie - CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, komt nu ook met een ijsproduct:: CoolBest IJs. Het merk start met twee smaken: Strawberry Hill en Mango Dream. De smaken die ook als fruitdrank verkrijgbaar zijn.

De ijsjes hebben geen toegevoegde suikers en zijn gemaakt van 100% fruit. Volgens producent Riedel is er voor de ijsjes gebruik gemaakt van het allerbeste fruit, zoals duurzaam geteelde sinaasappels, mango’s en aardbeien. CoolBest IJs wordt gemaakt van puur sap en telt weinig calorieën. Zo zitten er in één Strawberry Hill-ijsje slechts 51 calorieën.

IJs is voor CoolBest een totaal nieuwe categorie. De ijsmarkt wordt in het retailkanaal sterk gedomineerd door Unilever met de merken Ola en Hertog. Met de CoolBest-sappen als basis, en een speciale technologie die het ijs zachter maakt, verwacht het bedrijf toch een unieke propositie te hebben. Vooralsnog wordt het ijs alleen aangeboden via het supermarktkanaal.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

IJsinnovatie Ben & Jerry’s exclusief bij Scoop Shop

IJs - IJsliefhebbers kunnen bij  de Ben & Jerry’s Scoop Shop in Rotterdam hun hart ophalen aan een nieuwe ijsinnovatie. De locatie aan de Witte de Withstraat heeft namelijk vanaf 1 september exclusief de Chunky Chocolates, een supersized fairtrade choco treat, gevuld met Ben & Jerry’s schepijs naar keuze.

Lees bericht


‘Roomijs populairder bij Nederlanders dan softijs’

Onderzoek – Nederlanders zijn gek op ijs, maar sommige ijsvarianten hebben toch de voorkeur. Zo is roomijs (40%) de favoriete ijssoort is, gevolgd door een hoorntje softijs (30%) en op de derde plek sorbetijs (17%). Dit bleek uit onderzoek van maaltijdenplatform Deliveroo onder 1000 Nederlanders.

Lees bericht

CoolBest komt met nieuwe ‘on the go’ verpakkingen

Introductie – Het Nederlandse merk CoolBest richt de aandacht meer op Out-of-Home (OOH) en komt met de drie meest populaire varianten in een nieuwe ‘on the go’ verpakking. Tegelijkertijd worden ook de drie verschillende CoolBest Smoothies in de 330ml flesjes gelanceerd.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid