CoolBest nu ook als ijs verkrijgbaar


Introductie - CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, komt nu ook met een ijsproduct:: CoolBest IJs. Het merk start met twee smaken: Strawberry Hill en Mango Dream. De smaken die ook als fruitdrank verkrijgbaar zijn.

De ijsjes hebben geen toegevoegde suikers en zijn gemaakt van 100% fruit. Volgens producent Riedel is er voor de ijsjes gebruik gemaakt van het allerbeste fruit, zoals duurzaam geteelde sinaasappels, mango’s en aardbeien. CoolBest IJs wordt gemaakt van puur sap en telt weinig calorieën. Zo zitten er in één Strawberry Hill-ijsje slechts 51 calorieën.

IJs is voor CoolBest een totaal nieuwe categorie. De ijsmarkt wordt in het retailkanaal sterk gedomineerd door Unilever met de merken Ola en Hertog. Met de CoolBest-sappen als basis, en een speciale technologie die het ijs zachter maakt, verwacht het bedrijf toch een unieke propositie te hebben. Vooralsnog wordt het ijs alleen aangeboden via het supermarktkanaal.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Cafetariaomzet groeit in februari met 2,4%

Cafetaria – De omzetten in de cafetariasector zijn in januari en februari dit jaar enigszins toegenomen ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar, met 2,8% in totaal. In de maand februari nam de omzet met 2,4% toe in vergelijking met dezelfde maand in 2023.

Lees bericht


‘Voor het lekkerste ijs moet je naar IJs van Co in Apeldoorn’

Onderzoek - IJsbolletjes variëren in kwaliteit en in grootte. Gemiddeld wordt 1,75 euro gerekend voor een bolletje ijs, waarbij de meeste bolletjes tussen de 1,40 en 2,20 kosten. Prijsverschillen zijn er ook. Het goedkoopste bolletje ijs is 40 cent, terwijl voor de duurste 3 euro moet worden neergelegd. En voor het lekkerste ijs moeten we naar Apeldoorn.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid