Coop Vandaag opent nieuw stadsformat in Nijmegen


Formulenieuws - In Nijmegen opent aan de Molenstraat Coop een nieuwe Vandaag-winkel, volgens het vernieuwde stadsformat De bestaande Coop kreeg daarvoor een flinke metamorfose. De winkel sloot zeven weken en gaat zaterdag 23 oktober open.

Het stadsformat Coop Vandaag maakte het afgelopen jaar een flinke ontwikkeling door, aldus Geertrui Klostermann, Formulemanager Vandaag. “Op de gevel staat vanaf nu prominent Vandaag, met Coop als sender brand. De Vandaag-winkels bieden een compleet assortiment voor de boodschappen van vandaag en nóg meer lekkers voor nu. Ook het promotiebeleid is hierop aangepast.”

Het historische pand aan de Molenstraat in Nijmegen was in 1946 de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland. Nu komt er de vernieuwde Coop Vandaag. Geertrui: “En dat is opnieuw een primeur: klanten worden in de stadswinkel verrast met diverse nieuwe formule-elementen van Vandaag.”

Grab & Go

De focus ligt in de Nijmeegse winkel op directe consumptie en de boodschappen voor Vandaag. En hiermee richt de winkel zich nog meer op stadse, nieuwsgierige en verantwoorde shoppers. Zo is er een ruim Grab & Go-assortiment bij binnenkomst, een extra uitgebreid aanbod aan gekoelde dranken, een nieuw koffieconcept in samenwerking met Lavazza en een stadse bakkerijafdeling met een nieuwe broodjesmodule. Er worden ter plekke vers belegde broodjes, sappen en smoothies gemaakt.

Bron: Coop/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ledenraden COOP en PLUS stemmen in met fusie

Supermarkten – De ledenraden Coop Nederland U.A (COOP) en PLUS hebben tijdens algemene ledenvergaderingen laten weten in te stemmen met de fusie tussen beide partijen. De instemming betekent een belangrijke stap richting de afronding van de fusie.

Lees bericht


Rechtbank wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop op Sligro af

Rechtbank -  De rechtbank in Amsterdam heeft alle vorderingen van Jumbo en Coop op groothandel Sligro, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ in 2018, afgewezen. Beide partijen maken geen aanspraak op de gevorderde 83 miljoen euro. Bovendien zijn Jumbo en Coop veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. De uitspraak is in lijn met de verwachtingen die Sligro meermaals...

Lees bericht
Facilicom lanceert officieel nieuwe F&B-divisie Food&i

Catering - Facilicom Group lanceert dinsdag officieel haar nieuwe F&B-divisie: Food&i. Met de divisie wil Facilicom werkgevers niet meer van hetzelfde bieden als voorheen, maar zich juist veel meer richten op de individuele werknemer. Facilicom was al langere tijd bezig met de invulling en ontwikkeling van Food&i.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid