Croquetten Boutique trakteert op Nationale kroketten-dag


Bij de Croquetten Boutique zijn tal van kroketten verkrijgbaar met eigen receptuur

Actie - Op 9 oktober is het Nationale kroketten-dag en dat viert de Croquetten Boutique in Utrecht dit jaar door 1000 mini croquetten weg te geven.

Met de actie willen de ondernemers Brian & Désirée extra stil staan bij de Nationale kroketten-dag. Ze trakteren op een portie zacht romige kalfsvlees óf oude schapenkaas mini croquetjes, afgetopt met huisgemaakte truffelmayonaise & Parmezaanse kaas.

Meest gegeten snack

Met de Croquetten Boutique hebben Brian & Désirée als doel om de croquet weer de meest gegeten snack van Nederland te maken. Dat is nu de frikandel. “Maar hoe gaaf zou het zijn als heel Nederland op 9 oktober een croquetje eet,” aldus de ondernemers.

Brian & Desirée zijn creatieve ondernemers. In 2019 introduceerden zij op de Nationale kroketten-dag de Letter van Croquet, in de lettervariant S van Sinterklaas. En in samenwerking met brouwerij De Leckere ontwikkelde zij de De Leckere bitterbal.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Overname – Bidfood en de Croquetten Boutique hebben donderdag bekend gemaakt dat ze overeenstemming hebben over een overname van de Croquetten Boutique. Bidfood neemt de het bedrijf per 1 januari 2023 over.

Lees berichtVrijdag 9 oktober is het Nationale Kroketten dag

Actie – Als eerbetoon aan culinair journalist Johannes van Dam (9 oktober 1946 – 18 september 2013) is 9 oktober uitgeroepen als Nationale Krokettendag. De datum was gekozen omdat het de geboortedag was van Van Dam, maar ook omdat op die dag in 2014 zijn krokettenboek verscheen.

Lees berichtHoltkamp kalfscroquet bestaat 50 jaar

Jubileum – Holtkamp Horeca Patisserie & Croquetten heeft een jubileum te vieren. De kalfscroquet bestaat namelijk een halve eeuw. Wat ooit begon als een typisch Amsterdamse lekkernij, werd in die periode een begrip in heel Nederland met liefhebbers in binnen én buitenland.

Lees bericht

Croquetten Boutique brengt de ‘Letter van Croquet’

Snacks - Vandaag, op Nationale kroketten-dag, maakt de Croquetten Boutique bekend met de letter van Croquet te komen. De kroket die de letter S van Sint gaat vormen is vanaf 1 november verkrijgbaar. De Croquetten Boutique in de Utrechtse Bakkerstraat is gespecialiseerd in speciale kroketten. Het bedrijf geeft aan het afgelopen jaar eindeloos te hebben geëxperimenteerd en geproefd om de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid