CRS lanceert nieuw smartstore concept bij tankstation Zwart


De onbemande 24/7 smartshop bij Shell Zwart in Amsterdam-Lijnden

Petrol – Convenience Retail Solutions (CRS) heeft in samenwerking met Shell Zwart in Amsterdam-Lijnden een smartstore neergezet, waar passanten 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht voor een voorverpakt broodje, snack, koel drankje, of barista kwaliteit koffie.

De locatie aan de Ookmeerweg in Amsterdam-Lijnden van Zwart wordt gerund door Jochen van der Voort. Hij is de derde generatie binnen het familiebedrijf Zwart. De smartstore waarvan hij de eigenaar is, biedt een breed scala aan producten gericht op de on-the-go consument. Technologie in de smartstore maakt het mogelijk dat de consument snel, cashless en contactloos kan winkelen. Centraal in dat proces staat de Order Kiosk, waar cashless kan worden betaald en waar na ontvangst van een bonnetje met QR code de producten af gegeven worden door de vendingmachines, na scanning van de code.

E-Value

Het aanbod bij de smartstore bestaat uit foodproducten, zoals yoghurt, snacks, broodjes en een grote selectie gekoelde dranken, maar ook kwaliteitskoffie van Lavazza is via selfservice verkrijgbaar. Daarnaast biedt de Order & Scan Kiosk Pro ook de mogelijkheid om Electronic Value producten aan te bieden.

Kansspelen

Naast de plaatsing van de smartstore worden er in de bemande shop van Zwart ook twee dubbele Order & Scan Kiosken en een Kiosk Pro geplaatst. De Pro versie verwerkt ook Electronic Value producten en NIX18 producten, waaronder kansspelen. Dat kan door een geïntegreerde NIX18/100 functionaliteit die het apparaat heeft waarmee de leeftijd gecontroleerd kan worden. ‘Met deze nieuwe ontwikkeling zet CRS een belangrijke stap in het optimaliseren en automatiseren van processen op de winkelvloer, waarbij de borging van de NIX18 wetgeving wordt gehandhaafd,’zo laat CRS weten.. Op korte termijn worden de mogelijkheden van de Kiosk Pro nog verder uitgebreid met de verkoop van carwashprogramma’s en aanhangwagen verhuur.

Retailoplossingen

CRS kijkt als onderdeel van groothandel Lekkerland naar retailoplossingen die het petrolmarkt toekomstbestendiger maken. Hiervoor ontwikkelt het bedrijf samen met een aantal partners innovatieve digitale oplossingen en passende foodserviceconcepten.

Bron: CRS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ISS doneert 1 miljoen kommen soep aan Voedselbanken

Donatie - Facilitair dienstverlener ISS Facility Services is een samenwerking gestart met het sociale soepmerk Soupalicious. Dit partnerschap levert de Nederlandse voedselbanken maar liefst 1 miljoen kommen soep op per jaar. Een prachtige stap om honger door armoede tegen te gaan.

Lees bericht


Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht
Nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk bij KLIK

Formulenieuws – KLIK Den Bosch heeft een nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk. De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de KLIK groep. Convenience Retail Solutions (CRS) is al geruime tijd partner is op het gebied van retail development en digitalisering voor deze formule. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd met de implementatie van de vernieuwde Foodservice Wall met Scan &...

Lees bericht

‘Meer aanbod proteïne drinks & bars binnen tankstations’

Ontwikkeling – Steeds vaker worden de tankstationsgezien als aankoop- en verkoopkanaal van proteïne drinks & bars. Ook de tankstationmaatschappijen zelf en de groothandels geloven in deze relatief nieuwe categorie. De Haan Minerale Oliën doet een test met het sterk groeiende merk XXL op een aantal locaties en ook groothandel Lekkerland heeft een aantal producten opgenomen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid