CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower


De volledig gewrapte Vending Tower bij De Haan Minerale Oliën in de kleuren van Rockstar

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

De Rockstar Energy Drink Vending Tower is geplaatst op een highway locatie voor extra visibility. Deze onbemande shopoplossing speelt in op de missie van Convenience Retail Solutions om tankstations attractiever en relevanter te maken. Dit gebeurt door een modulair convenience assortiment via intelligente vending machines te verkopen, ondersteund door een 360 graden screen voor het extra activeren en promoten van de producten. De Vending Tower is binnen 2 uur te plaatsen.

Rockstar-Tower

Ter promotie van Rockstar Energy Drink van strategisch partner Vrumona is de vendingtoren nu volledig gewrapt naar een Rockstar-Tower. Dit zorgt voor een extra dimensie in het activeren en promoten van de nieuwe introductie Rockstar energy drinks in het petrolkanaal. De energy drink richt zich op de alledaagse momenten waarop mensen wat meer energie kunnen gebruiken en is beschikbaar in drie varianten: Original No Sugar, Original en Refresh Tropical Guava No Sugar.

Bron: CRS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees berichtAH, Jumbo, Vrumona en Coca-Cola schaffen plastic handgreepjes af

Samenwerking – In een gezamenlijke boodschap maken Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola en Vrumona bekend dat zij stoppen met de plastic handgrepen op alle multiverpakkingen frisdrank en water zoals deze in Nederland worden aangeboden. De stap leidt tot besparing van bijna 40.000 kilo plastic en maakt meer dan 550.000 kilo plastic beter te recyclen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid