CRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower


De volledig gewrapte Vending Tower bij De Haan Minerale Oliën in de kleuren van Rockstar

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

De Rockstar Energy Drink Vending Tower is geplaatst op een highway locatie voor extra visibility. Deze onbemande shopoplossing speelt in op de missie van Convenience Retail Solutions om tankstations attractiever en relevanter te maken. Dit gebeurt door een modulair convenience assortiment via intelligente vending machines te verkopen, ondersteund door een 360 graden screen voor het extra activeren en promoten van de producten. De Vending Tower is binnen 2 uur te plaatsen.

Rockstar-Tower

Ter promotie van Rockstar Energy Drink van strategisch partner Vrumona is de vendingtoren nu volledig gewrapt naar een Rockstar-Tower. Dit zorgt voor een extra dimensie in het activeren en promoten van de nieuwe introductie Rockstar energy drinks in het petrolkanaal. De energy drink richt zich op de alledaagse momenten waarop mensen wat meer energie kunnen gebruiken en is beschikbaar in drie varianten: Original No Sugar, Original en Refresh Tropical Guava No Sugar.

Bron: CRS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVeiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht


Coffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht


De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid