Cuisine on tour sluit zich aan bij Dudok Groep


Catering - Dudok Groep heeft haar cateringtak uit gebreid met de Utrechtse creatieve cateraar: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij  de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens van de Dudok Groep is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. “Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit catering-specialisten compleet.” Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en dekking in de Randstad. Met 20 jaar ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand zich aan. “Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk,” aldus Rens. Met de aansluiting verhuist Cuisine on tour naar Berkel en Rodenrijs zodat het bedrijf gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality- evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten en locaties als: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Café Restaurant In de Doelen, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Café Rotterdam, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam en Het Heerenhuys. Het hoofdkantoor van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Omdat de eigen identiteit van de verschillende cateringbedrijven Ma Guise, Maitre Frederic, Verhaaf, Grand, Taat & de Regt en Cuisine on tour behouden moet blijven, blijven ze onder eigen titel opereren. Bron: @FoodClicks

Catering - Dudok Groep heeft haar cateringtak uit gebreid met de Utrechtse creatieve cateraar: Cuisine on tour. Dit cateringlabel heeft naam en faam verworven door haar culinaire en innovatieve maatwerkconcepten en sluit hiermee feilloos aan bij  de Rotterdamse horecagroep. Algemeen directeur Dennis Rens van de Dudok Groep is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. “Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit catering-specialisten compleet.” Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en dekking in de Randstad. Met 20 jaar ervaring en een scala aan spraakmakende events op haar naam, krijgt Cuisine on tour nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de heldere visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand zich aan. “Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk,” aldus Rens. Met de aansluiting verhuist Cuisine on tour naar Berkel en Rodenrijs zodat het bedrijf gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality- evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten en locaties als: Café Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant De Harmonie, Café Restaurant In de Doelen, Restaurant Hotel Quartier Du Port, K&B, Mart Café, Café Rotterdam, Osteria Vicini, Cruise Terminal Rotterdam en Het Heerenhuys. Het hoofdkantoor van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Omdat de eigen identiteit van de verschillende cateringbedrijven Ma Guise, Maitre Frederic, Verhaaf, Grand, Taat & de Regt en Cuisine on tour behouden moet blijven, blijven ze onder eigen titel opereren. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees bericht


Vitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht


Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid